Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Полуничне різотто
 

Полуничне різотто

9 червня, 2014  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з круп
 

Полуничне різотто

Рис для різотто Arborio
молоко
вершки 10%(в 3 р менше ніж молока)
масло вершкове
полуниця
цукор
лимонна цедра
**

Ось і початок літа!!!!!!!! Гарна пора і яскрава, смачна і соковита, а головне Ягідна!!!
Тому пропоную гарного швидше десерта ніж другу страву- полуничне різотто!!!

Отже, для приготування нам потрібні формочки (якщо готувати порційно),або ж більша ємність - жаростійка, бо страву потрібно запікати.

На дно формочки або ж більшої форми насипаємо рис для різотто, саме такого сорту рис нам потрібен, для гарної консистенції нашої страви (оскільки цей рис має більше крохмалю, то при приготуванні, він буде більш шовковистим, м'яким ), але треба пам'ятати, що рис при варці збільшується в 3 рази. Далі - додаємо цедру лимону, заливаємо рис молоком, додаємо трішки вершків, трішки масла і ставимов духовку на 175 С на 45хв.

За цей час готуємо полуницю. На пательню висипаємо ягоди, коли пустять сік додаємо цукор, хай утвориться солодкий сироп (орієнтовно 5-7 хв). Відставляємо.

Коли рис буде майже готовий (десь за 40 хв.,але я кілька разів доливала ще молока) * полити його нашими полуницями і поставити ше на 5 хв. в духовку.

Ось і все смачний та оригінальний десерт готовий! Насолоджуйтесь ЛІТОМ!!!!!

Полуничне різотто


* потрібно орієнтуватись на свою духовку, якщо часу буде замало/забагато для приготування рису то потрібно ще +/-10хв додати., і ще молоко можна додавати, бовоно випаровується і рис може бути не до кінця готовим
** кількість і розмірність інгредієнтів не писала, оскільки це залежить від посуду в якому будете готувати.

Джерело: авторський

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (10 червня 2014 01:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Має бути дуже смачно,попробую зробити,дякую. m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 56
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100