Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Рушта"
 

Торт "Рушта"

27 квітня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Рушта"

Тісто:
250 г маргарину
200 г цукру
2 яйця
250 г сметани
600 г борошна
2 ч.л. розпушувача для тіста
1 ст.л. какао
Крем:
200 г молока
200 г масла вершкового
100 г цукрової пудри
2 ст.л. борошна
4 ст.л. цукру
Помадка:
100 г вершкового масла
5 ст.л. молока
6-7 ст.л. цукру
5 ст.л. какао
Також потрібно:
100 г родзинок
100 г горіхів
вишневий джем або густе варення

Маргарин перетерти із цукром. Яйця розбити і відділити жовтки від білків. Додати жовтки до маргарину із цукром і перетерти. Окремо збити білки із дрібкою солі теж додати в миску і все добре розтерти. Додати сметану і перемішати. Потім додати борошно із розпушувачем і замісити тісто. Розділити його на 2 нерівні частини (в меншу додати какао і вимісити до однорідного кольору). Кожну із частин розділити навпіл. Родзинки і горіхи поділити теж на 2 купки.
Деко застелити папером і викласти одну частину світлого тіста. На тісто викласти джем. Посипати не дуже подрібненими горіхами і родзинками ( перед тим родзинки замочити у гарячій воді на 30 хвилин). З однієї частини темного тіста катуляємо смужки і викладаємо їх решіткою. Я ще від себе додала трошки вишні. Випікаємо при 180С - 30 хвилин. Так само робимо другий корж.
Крем: в посудину насипаємо 2 ст.л. борошна і перетираємо його із молоком. Щоб не утворилися грудочки,молоко додаємо потрошки. Додаємо 4 ст.л. цукру і вимішуємо. Ставимо на маленький вогонь і помішуючи, доводимо до консистенції сметани. Даємо охолонути. Масло збиваємо із пудрою і потім до нього невеликими порціями додаємо охолоджену масу, постійно перетираючи. Коржі перемащуємо кремом.
Помадка: розтопити в посудині масло,додати молоко, цукор, какао, довести до кипіння і кипятити, поки маса не почне густіти. Готовий торт полити помадкою.

Я пекла у вигляді пляцка. Форма 33х23. Помадку брала готову від Dr. Oetker.
Дуже смачний виходить пляцок.

Джерело: Із сайту "Смачно"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (27 квітня 2014 20:58)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікавий тортик!смакота!Дякую!!! tongue
 



#2 написав: Іванка (5 травня 2014 14:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Гарний рецепт! забираю собі у закладки)
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100