Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Сметанник медовий з яблучним повидлом
 

Сметанник медовий з яблучним повидлом

8 лютого, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Сметанник медовий з яблучним повидлом

1 скл. сметани
150 г цукру
100 г рідкого меду (натурального або штучного)
4 яйця
1 ч. л. соди погашеної оцтом
2 скл. борошна (може бути трошки більше або менше - залежно від борошна)
яблучне повидло або любе улюблене але густе варення для перемащування

Яйця збити з цукром, додати решту інгредієнтів, ретельно перемішати. Тісто має бути як дуже густа (домашня) сметана.
Розділити на 3 частини, розкласти у бритванки (розмір 27х18 см) на пекарський папір і випікати приблизно 10-15 хв. до сухої палички.
Готові коржі перемастити яблучним повидлом. Верх залити любою поливкою.

P.S. Це дуже давній перепис, ще від моєї бабці, із серії "на скору руку на будній день або "на четвер", як каже моя коліжанка. Але, тим не менше, він дуже швидкий, пухкий і смачний. Можна перекладати і любим кремом.

Джерело: зі старого записника.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (8 лютого 2014 20:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Памятаю я такого, як в нас кажуть перекладанця з повидлом.Це так смачно,всі бабусі пекли (недавно згадувала bully )Забрала в записник,дякую.Таких старих рецептів мало є в записниках,бо колись ніхто не записував,все на око пеклось,таке треба зберігати m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: oksana d (8 лютого 2014 21:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Смакота!
 



#3 написав: Тереза (8 лютого 2014 22:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Але добрий сметанник!!!Дякую! 1f7
 



#4 написав: KASYA (8 лютого 2014 23:44)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Darka
як в нас кажуть перекладанця з повидлом

Так, Darka, бабця його дійсно називала перекладанець. І інколи замість соди додавала до нього амоній і могла перекласти вареною згущонкою. Для мене це - смак дитинства.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (9 лютого 2014 01:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 438
Гарна випічка в тебе. Твою "Маску" вже додала до швидких і економних рецептів


--------------------
 



#6 написав: Іванка (16 лютого 2014 19:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
tongue гарний рецепт!коржі пухкі,як я люблю
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Сьогодні, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Сьогодні, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Сьогодні, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Сьогодні, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Учора, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 133
Гостей: 77
Користувачі: Zapotekciz, Hassanka
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100