|
5 яєць 2 скл. цукру 1 п. ваніліну 8 ст. л. топленої маргарини 1 скл. сметани 1 ч. л. соди погасити оцтом 1 ч. л. порошк до печива 4 ст. л. какао 2 скл. борошна Крем: 1 л молока, 6-8 ст. л. манної крупи, 1 п. ванільного цукру, 1 скл. цукру 400 г масла Або пудинговий крем
Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленої маргарини, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до сметани, порошок до печива, какао, борошно. По 4 ст. ложки розмащувати по бляшці. На низ обов’язково стелити папір для випічки Крем: У молоко додати манну крупу,ваніль,цукор -варити до загустіння та остудити. Заварний крем збити з маслом. Форма 20*30
Джерело: рецепт від сусідки
|
|