|  | 
  
5 яєць2 скл. цукру
 1 п. ваніліну
 8 ст. л. топленої маргарини
 1 скл. сметани
 1 ч. л. соди погасити оцтом
 1 ч. л. порошк до печива
 4 ст. л. какао
 2 скл. борошна
 Крем:
 1 л молока,
 6-8 ст. л. манної крупи,
 1 п. ванільного цукру,
 1 скл. цукру
 400 г масла
 Або пудинговий крем
 
 
 
 Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленої маргарини, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до сметани, порошок до печива, какао, борошно.По 4 ст. ложки розмащувати по бляшці. На низ обов’язково стелити  папір для випічки
 Крем: У молоко додати манну крупу,ваніль,цукор  -варити до загустіння та остудити. Заварний крем збити з маслом.
 Форма 20*30
 Джерело: рецепт від сусідки |  |