Біле тісто: 3 яйця 1 скл. цукру 4 ст.л. сметани 2 ч.л. амоняку 2 скл. муки 150 г. топленої маргарини Чорне тісто: 3 яйця 1 скл. цукру 4 ст.л. сметани 1 скл. муки 2 ст.л какао 1 ч.л. соди погашена оцтом 150 г. топленої маргарини Крем: 1 пачка пудінгу (ванільного) 2 скл. молока 1 скл. цукру 300 г. масла 1 л. вишень
Біле тісто: Білки взбити з цукром+жовтки+сметана в якій вимішаний амоняк+маргарина+мука-все це взбити міксером. Чорне тісто: Білки взбити з цукром+жовтки+сметана+сода погашена оцтом+маргарина+мука вимішана з какао-все це взбити міксером. Біле і чорне тісто поділити на три частини. На братванку лити біле тісто а по ньому чорне,ледь розмазуючи пальцями,щоб вийшла наче мармурова(біло-чорне). Так спекти три коржі. Крем: В одній склянці молока холодного розчиняємо пудінг,а в іншій розчиняємо цукор на вогні,коли воно починає кипіти виливаємо молоко з пудінгом і варимо на легкому вогні до загустіння,охолоджуємо. 300 г.масла взбиваємо і додаємо по ложці заварений пудінг,в кінці додаємо вишні(добре відтиснувши). Коржі можна посиропити соком з вишень,хоча вони і так достатньо пухкі.
P.S. Вибачте дівчатка,що нема фото в розрізі,оскільки торт пекла свекрусі на день народження і фотографувати було не зручно за столом.
Джерело: З власного записника.
|