Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Креми » Масляний основний крем на цукровому сиропі
 

Масляний основний крем на цукровому сиропі

21 червня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Креми
 

Масло вершкове, г.....................................50...........100...........200
Цукор, ст. л...............................................1,5............3................6
Вода, ст. л..................................................2..............4................8
Вихід крема, г..........................................110..........220.............440

Всипати в каструлю цукор, влити воду, розмішати ложкою, прокип'ятити до повного розтворення цукру, зняти піну. Готовий цукровий сироп остудити до кімнатної температури. Збити масло, і під час збивання поступово невеликими порціями вливати охолоджений цукровий сироп. Збивати до утворення пишної маси.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Kseniya (4 червня 2010 23:19)


Група: Гості
Коментарів: 0
Простий та добрий кремчик.
 



#2 написав: Tasya (10 грудня 2011 11:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
Скажіть будь ласка, а таким кремом можна прикрашати торти? Він підходить для використання кондитирського мішечка?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100