Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирник з маком та вишнями
 

Сирник з маком та вишнями

22 листопада, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Сирник з маком та вишнями

Пісочне тісто:
0,5 кг борошна
250 г маргарину
50 г масла
1 скл. цукру
3 жовтки
4 ст. л. сметани
1/2 п. порошку до печива
0,5 л вишень у власному соку
1 скл. подріблених горіхів
Мак:
2 скл. мел. маку
1 скл. цукру
50 г масла
2 яйця

Сир:
1 кг сиру
4 яєць
1 скл. цукру
3 збиті білки
50 г масла
1 лимон

Крем:
3 жовтки
1 скл. цукру
1 скл. молока
2 ст. л. борошна

200 г масла
1 лимона
2 ч. л. розчинної кави

Замісити тісто та поділити на дві частини.Одну частину тіста поставити на деко,а зверху на тісто викласти макову масу, по маковій масі викласти сирну масу. Спекти 1 корж.
Для макової маси потрібно:
Яйця втерти з цукром, додати розтоплене масло та мак.
Сирна маса:
1 кг домашнього сиру перетерти з цукром. Окремо збити яйця, додати збиті білки та додати до сирної маси. Цедру та сік з лимона і м'яке вершкове масло з'єднати з сиром і добре перемішати міксером.
Другу частину тіста розтачати викласти вишні, зверху посипати горіхами. Пекти 2 корж.
Крем: жовтки втерти з цукром, додати борошно, додати молоко заварити на малому вогні та остудити. Каву розчинити у 2 ст. л. кип'ятку.
Масло збити з заварним кремом поступово вливати сік та каву. Цим кремом перемащувати коржі.
Розмір форми 20*30

Джерело: З власного записника.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (22 листопада 2013 09:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 720
Іванка дуже привабливий твій пляцок, tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Dolishnia (22 листопада 2013 13:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже гарний сирничок- так і проситься до рота!Вдале поєднання вишень,маку і горішків- м-м смакота!
 



#3 написав: Ксенічка (22 листопада 2013 14:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Іваночко, дуже люблю твою випічку!!! love
 



#4 написав: Тереза (22 листопада 2013 17:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
І знову новий супер-пляцок!Дякую!Вишні,мак і сир-смакота! m0554
 



#5 написав: ssaazzoonn (23 листопада 2013 05:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжній шедевр!!! love
 



#6 написав: Valentyna (23 листопада 2013 19:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
lапетитно виглядає what
 



#7 написав: maryanab (28 січня 2015 12:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Скажіть скільки часу пекти коржі і при якій температурі. Дуже гарний пляцок, хотілося б спробувати приготувати
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
egtzqjlaqa
  Пише sjRuispuh ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 50
Користувачі: blExcaws, blExcaws, blExcaws, zuExcaws, crRuispuh, butetsjazy, mzbwvafddcq
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100