|
100 г перлової крупи 1 цибулина 50 мл вина 8 шт. в'ялених томатів 2 зубчика часника 500 мл бульйона або води сіль, перець олія для смаження зелень
Перловку з вечора промити і на ніч замочити в воді. Якщо ви забули і несподівано захотілось терміново кашу -робіть все в скороварці - дуже зекономить час!
1 цибулину порізати дрібним кубиком і обсмажити на олії (можна і навіть бажано взяти олію з під в'ялених томатів) до прозорості. Додати подрібнений часник і обсмажувати ще пів хвилини. Потім викладаємо перловку, вливаємо вино і даємо йому випаруватись.
Потрохи починаємо підливати в сковорідку гарячий бульйон. Випарився цей, вливаємо наступну порцію, приблизно по 100 грам.
Приблизно через 20 хвилин, до перловки додати не дрібно порізані томати, і готуйте, додаючи бульйон чи воду, до готовності перловки, не розварюючи її дуже сильно. Попробуйте на сіль.
Подавати злегка поперчивши, і присипати наприклад зеленою цибулею.
Джерело: Смачний рецепт від warunik Дякую!
|
|