Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Добрі рогалики
 

Добрі рогалики

17 жовтня, 2013  |  Коментів (20)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Добрі рогалики

200г вершкового масла
3 яйця
50 г дріжджів
1 скл. сметани (200 г)
100 г цукру
борошно, скільки візьме тісто. У мене пішло до 600г
ваніль

Дріжджі розтерти з цукром, додати збиті яйця,сметану, розм'якшене вершкове масло, ванілін і, досипаючи борошно, замісити м"яке тісто. Воно виходить дуже приємне на дотик,так і хочеться пекти з нього смакоту.
Тісту надати форму кулі і накрити рушничком , хай воно відпочине хвилин 15-20.
За цей час приготувати начинку:це може бути мак, розтертий з цукром з додаванням варення, яблучний джем, горіхи, сир, шоколад.
Тісто підростає вдвічі,ми ділимо його на кульки, потім кожну розкачуємо в пласт,товщиною не більше 0,5 см, ділимо по радіусу на трикутнички, змащуємо начинкою кожен і згортаємо в рулетик, починаючи з широкого краю.
На дечко,застелене промасленим папером викласти рогалики на відстані 3-4 см один від одного, дати ще раз трішки підрости, змастити жовтком і поставити в духовку. Вироби під час випікання гарно підростають.
Пекти рогалики -близько 30 хвилин до легкого рум'янцю.
Смакуйте!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (17 жовтня 2013 09:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 53
Смакота!!! Беру в записник.... m0554
 



#2 написав: oksana d (17 жовтня 2013 10:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Смакота! belay Дякую за рецепт! a0a
 



#3 написав: Майя Шутенко (17 жовтня 2013 10:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Оксана,Марієчко!!!Дякую,печіть на здоров"яко))Смачні рогалики,м"які ,особливо добрі з маковою начинкою.
Сметану можна замінити кефіром,кисляком.І що цікаво,-чим старіший кефір-тим пухкіше виходить тісто!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (17 жовтня 2013 10:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457

Цитата: Майя Шутенко
Сметану можна замінити кефіром,кисляком.І що цікаво,-чим старіший кефір-тим пухкіше виходить тісто!

Спасибі за рецепт.
Тепер знаю куди використати кислячок із козячого молока


--------------------
 



#5 написав: ssaazzoonn (17 жовтня 2013 11:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Майєчко! Якi апетитнi в тебе рогалички! winked Фото надзвичойне - так i хочеться цукор язиком лизнути))) tongue ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ !!! belay
 



#6 написав: Канарейка (17 жовтня 2013 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
які добрі рогалики, мммм, смакота!!!!!!!!!!
 



#7 написав: Тереза (17 жовтня 2013 18:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Рогалики-казкові!!!
 



#8 написав: KASYA (17 жовтня 2013 20:58)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
А у Майї дріжджове тісто завжди - супер! tongue


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Darka (17 жовтня 2013 23:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 720
Рогалики.........................як я їх люблю. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#10 написав: Кіра (18 жовтня 2013 22:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Тісто дуже надзвичайне)) записала рецепт, дякую))))
 



#11 написав: KASYA (19 жовтня 2013 22:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже смачні вийшли - в мене зі сливовим повидлом



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#12 написав: Ірця (20 жовтня 2013 20:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Дуже добрі winked Насправді я в цьому і не сумнівлась,дуже люблю дріжджову випічку Майєчки,ще ніколи її рецепти мене не підводили. Дякую! Буду пекти ще.
 



#13 написав: Майя Шутенко (21 жовтня 2013 01:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Лесічка,Іринко!!!Дякую,дівчатка,за довіру і таку красу!!!
 



#14 написав: ОЛЕСЯ (12 листопада 2013 12:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Мая спасибі за булочки . Дуже смачні


--------------------
 



#15 написав: Майя Шутенко (12 листопада 2013 22:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
ОЛЕСЯ,на здоров"ячко!!!! 3fb
Щиро дякую за відгук)))
 



#16 написав: ОЛЕСЯ (11 грудня 2013 12:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Дуже смачні булочки виходять з цього тіста


--------------------
 



#17 написав: Майя Шутенко (11 грудня 2013 19:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дівчатка,всім щиро вдячна за відгуки,за ваше тепло і за те,що готуєте за моїми рецептами.
ОЛЕСЯ,рогалики-супер!!!!!!!!!!!Дуже апетитні!
 



#18 написав: Майя Шутенко (23 грудня 2013 10:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дівчатка,якщо хто перший раз готує дріжджове тісто-вимішуйте його гарно m0554 ,змащуюючи руки олією.Для цього можна окремо поставити маленьку мисочку і долити в неї 50 мл олії.
Тісто за будь-яким рецептом -буде хорошим і легко виміситься))))
Смачного!!!!
 



#19 написав: Tationa (14 квітня 2014 20:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Ну дуже смачні рогалики!!!!! tongue Щиро дякую за рецепт winked
 



#20 написав: ОЛЕСЯ (31 травня 2015 15:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Готувала з маком. Смакота. Маєчко спасибі за рецепт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ванна кімната
  Пише frost ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 20
Користувачі: uxtetsjazy, kzgwvfulmpt, ywVoffgoxy, Bulgariansn
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100