Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Ікра із буряка гостра
 

Ікра із буряка гостра

25 вересня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Консервація
 

Ікра із буряка гостра

2 кг сирого буряка
8-10 шт. болгарського перцю
7 шт. моркви
5-6 цибулин
1 л магазинного томатного соку
3 ст. л. томатної пасти
2 шт. гіркого перцю
лавровий листок
чорний перець горошком
3 ст. л. + 1 ч. л. на літрову банку оцту
олія
сіль

Буряки почистити і змолоти на мясорубці. Перекласти в глибоку посудину і тушити з олією (100г) і 3 ст.л. оцту - 30 хвилин. Моркву натерти на грубій терці. Цибулю і болгарський перець нарізати кубиками. Всі овочі окремо обсмажити і додати до буряка. Влити сік,додати томатну пасту,лавровий листок(3шт), перець горошком (7шт),посолити і поперчити. Тушити на маленькому вогні 30 хвилин. Гіркий перець подрібнити в блендері і за 10 хвилин додати до ікри. Гарячу ікру розкласти в стерильні баночки. Стерилізувати 0,5 л - 30 хвилин. Додати по 1 ч.л. оцту в кожну баночку і закатати.
Ікра виходить надзвичайно смачна.

Ікра із буряка гостра

З порції виходить 3 літри.

Джерело: Рецепт від Натусика з "Кухарка.ру"

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (26 вересня 2013 17:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікава ікра!Дякую!
 



#2 написав: oksana d (5 жовтня 2013 13:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: Тереза
Цікава ікра!


Так дійсно цікава і дуже смачна ікра! Спробуй!Я ще сьогодні закрутила одну порцію.
 



#3 написав: Майя Шутенко (7 жовтня 2013 19:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Оксана,гарний рецептик.Думаю,чи підійде,як заправка до борщу smile ,хочу закрити декілька баночок)))
 



#4 написав: oksana d (7 жовтня 2013 20:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: Майя Шутенко
,гарний рецептик

Дякую! a0a
Цитата: Майя Шутенко
Думаю,чи підійде,як заправка до борщу

Думаю,що підійде .
 



#5 написав: Marta-18 (10 листопада 2013 11:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дякую за цкавий рецептик. Скажіть, перемолоти треба сирі буряки? winked
 



#6 написав: oksana d (10 листопада 2013 12:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: Marta-18
перемолоти треба сирі буряки?


Так сирі
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 68
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100