Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Ікра із буряка гостра
 

Ікра із буряка гостра

25 вересня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Консервація
 

Ікра із буряка гостра

2 кг сирого буряка
8-10 шт. болгарського перцю
7 шт. моркви
5-6 цибулин
1 л магазинного томатного соку
3 ст. л. томатної пасти
2 шт. гіркого перцю
лавровий листок
чорний перець горошком
3 ст. л. + 1 ч. л. на літрову банку оцту
олія
сіль

Буряки почистити і змолоти на мясорубці. Перекласти в глибоку посудину і тушити з олією (100г) і 3 ст.л. оцту - 30 хвилин. Моркву натерти на грубій терці. Цибулю і болгарський перець нарізати кубиками. Всі овочі окремо обсмажити і додати до буряка. Влити сік,додати томатну пасту,лавровий листок(3шт), перець горошком (7шт),посолити і поперчити. Тушити на маленькому вогні 30 хвилин. Гіркий перець подрібнити в блендері і за 10 хвилин додати до ікри. Гарячу ікру розкласти в стерильні баночки. Стерилізувати 0,5 л - 30 хвилин. Додати по 1 ч.л. оцту в кожну баночку і закатати.
Ікра виходить надзвичайно смачна.

Ікра із буряка гостра

З порції виходить 3 літри.

Джерело: Рецепт від Натусика з "Кухарка.ру"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (26 вересня 2013 17:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікава ікра!Дякую!
 



#2 написав: oksana d (5 жовтня 2013 13:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: Тереза
Цікава ікра!


Так дійсно цікава і дуже смачна ікра! Спробуй!Я ще сьогодні закрутила одну порцію.
 



#3 написав: Майя Шутенко (7 жовтня 2013 19:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Оксана,гарний рецептик.Думаю,чи підійде,як заправка до борщу smile ,хочу закрити декілька баночок)))
 



#4 написав: oksana d (7 жовтня 2013 20:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: Майя Шутенко
,гарний рецептик

Дякую! a0a
Цитата: Майя Шутенко
Думаю,чи підійде,як заправка до борщу

Думаю,що підійде .
 



#5 написав: Marta-18 (10 листопада 2013 11:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дякую за цкавий рецептик. Скажіть, перемолоти треба сирі буряки? winked
 



#6 написав: oksana d (10 листопада 2013 12:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: Marta-18
перемолоти треба сирі буряки?


Так сирі
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 19
Користувачі: Jameshom
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100