Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Баклажани і кабачки соломкою
 

Баклажани і кабачки соломкою

11 вересня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Баклажани, Кабачки та цукіні
 

Баклажани і кабачки соломкою

1 кабачок
1 баклажан
2 яйця
2 зубці часнику
сіль та перець
0,5 скл. панірувальних сухарів
120 г твердого сиру

Баклажан нарізати тонкою соломкою, посолити, залишити на 15 хв, промити водою. Кабачки також нарізати соломкою. З яєць, солі та перцю, давленого часнику зробити кляр. Сир потерти на дрібній терці, вимішати з сухарями. Кожен овочевий брусочок мокати в кляр і обвалювати в сухарях з сиром. Викладати на змащений олією пергамент. Пекти в добре нагрітій духовці 20-25 хв.

Баклажани зліва, а кабачки зправа

Баклажани і кабачки соломкою


Страва готується дуже швидко, овочі виходять хрумкі, смачні, а головне корисні.

Джерело: Рецепт з "Клуб кулінарів"

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (15 вересня 2013 08:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Яка смакота!!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100