Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Баклажани і кабачки соломкою
 

Баклажани і кабачки соломкою

11 вересня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Баклажани, Кабачки та цукіні
 

Баклажани і кабачки соломкою

1 кабачок
1 баклажан
2 яйця
2 зубці часнику
сіль та перець
0,5 скл. панірувальних сухарів
120 г твердого сиру

Баклажан нарізати тонкою соломкою, посолити, залишити на 15 хв, промити водою. Кабачки також нарізати соломкою. З яєць, солі та перцю, давленого часнику зробити кляр. Сир потерти на дрібній терці, вимішати з сухарями. Кожен овочевий брусочок мокати в кляр і обвалювати в сухарях з сиром. Викладати на змащений олією пергамент. Пекти в добре нагрітій духовці 20-25 хв.

Баклажани зліва, а кабачки зправа

Баклажани і кабачки соломкою


Страва готується дуже швидко, овочі виходять хрумкі, смачні, а головне корисні.

Джерело: Рецепт з "Клуб кулінарів"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (15 вересня 2013 08:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Яка смакота!!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100