Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Сливи мариновані
 

Сливи мариновані

31 серпня, 2013  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Консервація
 

Сливи мариновані

7 кг слив

Маринад:

1,5 л води
3 кг цукру
1 л оцту 9%
0,5 пакетика лаврового листа
0,5 пакетика гвоздики
0,5 пакетика духм'яного перцю

З води, цукру, оцту та лаврового листа, гвоздики і духм'яного перцю зварити маринад. Помиті сливи залити в каструлі чи емальованому відрі кип'ячим маринадом, закрити кришкою і залишити до наступного дня. На наступний день маринад зцідити, знову закип'ятити і залити сливи. Так повторювати 4 рази (4 дні). На 5-й день сливи розкласти в гарячі простерелізовані банки, залити в кожну банку кип'ячий маринад і закрити простерелізованими кришками. Після охолодження винести в холодне місце.

Сливи виходять дуже смачні! І не бійтеся, що багато оцту - в готових сливах це не відчувається зовсім. Роблю такі вже багато років, інколи по дві порції.

Джерело: Сімейний рецепт подружки.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (31 серпня 2013 17:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Знаю знаю, які смачні ці сливи ) У нас їх називають " Українські оливки" winked
 



#2 написав: Darka (31 серпня 2013 21:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікавий рецепт слив,ніколи не пробувала.Треба їхати за сливами, в нас тут не всюди продають венгерки. bully


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: інна (31 серпня 2013 22:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Такі сливи дійсно дуже смачні(правда я їх лінуюся робити) один раз робила то замість звичайного оцту давала яблучний домашній,щоб не тільки смачно ,а й корисно
 



#4 написав: Darka (1 вересня 2013 06:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Кася,скажи будь ласка скільки банок виходить. smile


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Марія Митник (1 вересня 2013 08:30)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Подібні сливи я смакувала в гостях....Вони,направду,дуже смачні!!!!!
 



#6 написав: KASYA (1 вересня 2013 13:10)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Darka
Кася,скажи будь ласка скільки банок виходить.


В мене цього разу вийшло 9 банок різного об'єму - від 270 г до 850.

Дівчата, дякую за коментарі - сливи справді дуже смачні.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: oksanka19 (9 вересня 2013 16:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
1л.оцту - це 1 літр
 



#8 написав: oksana d (9 вересня 2013 20:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Хочу спробувати цю смакоту! А які сливи підходять? feel
 



#9 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: oksana d
А які сливи підходять?


Найкраще угорка, але одного року я робила з сорту "анашпет" (може не зовсім правильна назва), теж було дуже добре.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#10 написав: oksana d (14 вересня 2013 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Сьогодні якраз закрутила їх. Надзвичайно смачні! winked Дякую за рецепт! a0a
 



#11 написав: KASYA (15 вересня 2013 18:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже тішуся, що сподобались wink !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#12 написав: oksana d (18 вересня 2013 21:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Дякую ! Дуже смачно!



 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 15
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100