Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Білий струдель
 

Білий струдель

8 серпня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Білий струдель

Тісто:
3 жовтки
1 пачка маргарину (250 гр)
3 скл. борошна

Крем:
3 білки збити з 1 стаканом цукру, додати горіхи та ізюм.

Маргарин ( заздалегідь вийняти з холодильника щоб був кімнатної температури) перетерти з борошном. Жовтки гарно розтерти до однорідної маси і додати до борошна і замісити тісто. Тісто повинне бути м'яке, еластичне. Залишити тісто на 1-2 год. в холодильнику.


Тісто поділити на 4 частини. Кожну частину розкачувати тонко, присипаючи борошном. Змастити начинкою і скатати у рулет. Перекласти на деко і тупою стороною ножа зробити насічки, на відстані 4-5 см., тобто надрізати на невеличкі шматочки. Пекти дуже швидко, як тільки підрум'яняться, вийняти з духовки і швидко по цім насічкам розрізати на шматочки, перекласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.
Від себе додам: якщо яйця не дуже великі, то додаю 4 жовтки. І спочатку я змащую білками пласт, а потім посипаю горіхами та ізюмом ( ба так легше розподілити начинку і горіхи не рвуть тісто.

Джерело: Перепис із записника своєї тітоньки

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Dolishnia (8 серпня 2013 15:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Смачно!!! winked
 



#2 написав: Oksanochka (8 серпня 2013 17:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
цікавий рецепт.треба спробувати, а тісто всередені добре пропікається?
 



#3 написав: Iruna (8 серпня 2013 17:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
При якій температурі пекти?
 



#4 написав: Tatiana (8 серпня 2013 19:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Температура, як завжди 180-200 градусів. Точно не можу сказати, бо все залежить від вашої духовки. Тісто пісочне і качається тонко - гарно пропікається.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100