Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з риби » Барабулька, запечена під часничним соусом
 

Барабулька, запечена під часничним соусом

8 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з риби
 

Барабулька, запечена під часничним соусом

8 шт. барабульок 20-25 см довжиною
оливкова олія
сік одного лимона
сіль морська
свіжезмелений чорний перець
2 зубчика часнику
50 гр вершкового масла
пучок петрушки

Барабульку почистити, помити, обсушити.
Часник дрібно нарізати в окрему піалку, вичавити туди лимон, додати сіль, перець, оливкову олію, дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішати. Замаринувати в соусі рибку, поставити в холодильник.
В цей час дуже дрібно нарізати листя петрушки, розтерти в густий соус з вершковим маслом.
Дістати рибу з холодильника, всередину кожної рибинки закласти зелений соус їз вершкового масла і петрушки. Викласти на деко так, щоб барабулька лежала вільно, не торкаючись "сусідок". Запікати при температурі 200 градусів Цельсія 15 хвилин.
Барабулька виходить дуже ніжна, соковита.

Смачного!

Джерело: Рецепт "за мотивами" інтернету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Іванка (8 серпня 2013 11:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Гарний рецепт! А що то барабулькаі чим її можна замінити ? Питаю бо у нас такої риби нема
 



#2 написав: Tatiana (8 серпня 2013 16:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Барабулька дуже смачна рибка. Їла її, коли була на морі. В нас її теж немає.
 



#3 написав: Магда (8 серпня 2013 20:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Цитата: Іванка
А що то барабулькаі чим її можна замінити ?


Іванка, барабулька - така невеличка морська рибка з дуже ніжним м'ясом. Коли вона не перепечена, то на смак аж солодка. Також дуже смачна просто піджарена. Продається вона заморожена в великих маркетах. Можливо, є в сільпо. А замінити можна спробувати морським окунем, тільки запікати його потрібно буде трішки довше.

Цитата: Tatiana
Їла її, коли була на морі.


Tatiana, ага, в Балаклаві є ресторанчик, де її свіжезловну так смачно готують, що і тепер коли згадую, то аж смак відчуваю winked . Немає нічого смачнішого від свіженької рибки, яку тільки-но виловили і відразу ж приготували...


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 49
Користувачі: KladproSnutt, delmetstw, AniHok, yanis
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100