Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з риби » Барабулька, запечена під часничним соусом
 

Барабулька, запечена під часничним соусом

8 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з риби
 

Барабулька, запечена під часничним соусом

8 шт. барабульок 20-25 см довжиною
оливкова олія
сік одного лимона
сіль морська
свіжезмелений чорний перець
2 зубчика часнику
50 гр вершкового масла
пучок петрушки

Барабульку почистити, помити, обсушити.
Часник дрібно нарізати в окрему піалку, вичавити туди лимон, додати сіль, перець, оливкову олію, дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішати. Замаринувати в соусі рибку, поставити в холодильник.
В цей час дуже дрібно нарізати листя петрушки, розтерти в густий соус з вершковим маслом.
Дістати рибу з холодильника, всередину кожної рибинки закласти зелений соус їз вершкового масла і петрушки. Викласти на деко так, щоб барабулька лежала вільно, не торкаючись "сусідок". Запікати при температурі 200 градусів Цельсія 15 хвилин.
Барабулька виходить дуже ніжна, соковита.

Смачного!

Джерело: Рецепт "за мотивами" інтернету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (8 серпня 2013 11:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Гарний рецепт! А що то барабулькаі чим її можна замінити ? Питаю бо у нас такої риби нема
 



#2 написав: Tatiana (8 серпня 2013 16:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Барабулька дуже смачна рибка. Їла її, коли була на морі. В нас її теж немає.
 



#3 написав: Магда (8 серпня 2013 20:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Цитата: Іванка
А що то барабулькаі чим її можна замінити ?


Іванка, барабулька - така невеличка морська рибка з дуже ніжним м'ясом. Коли вона не перепечена, то на смак аж солодка. Також дуже смачна просто піджарена. Продається вона заморожена в великих маркетах. Можливо, є в сільпо. А замінити можна спробувати морським окунем, тільки запікати його потрібно буде трішки довше.

Цитата: Tatiana
Їла її, коли була на морі.


Tatiana, ага, в Балаклаві є ресторанчик, де її свіжезловну так смачно готують, що і тепер коли згадую, то аж смак відчуваю winked . Немає нічого смачнішого від свіженької рибки, яку тільки-но виловили і відразу ж приготували...


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 57
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100