Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)
 

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)

6 червня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Баклажани
 

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)

2-3 середніх баклажани
1 яйце
100 г паніровочних сухарів
1 баночка італійських помідорів у власному соку
2 зубчики часнику
250-350 г моцарели
1 ст. л. зелені петрушки
1 ст. л. базиліку
дрібка тим'яну
сіль і перець до смаку
олія для підсмажування баклажанів.

Помиті баклажани обсушити, нарізати пластинами або кружальцями, посолити і відставити. Тим часом приготувати соус - в блендері подрібнити баночку помідорів, часник, петрушку, базилік і тим'ян.
Баклажани обмакати в яйці, тоді в сухарях і обсмажити на олії з двох сторін.
У форму для запікання на дно викласти трошки соусу, тоді баклажани, поверх порізану моцарелу і полити соусом.

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)


Зробити кілька шарів.

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)


Верх засипати потертим пармезаном і відправити до духовки на 40 хв. (t180).

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)


Смачного!

P.s. Дуже смачно, як у гарячому так і в холодному вигляді (в холодному нагадує смак грибів).

Смачного!

Джерело: Дякую Zoryana Bohdan: Facebook (Busy mama cooking: швидко, корисно, смачно!...)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (6 червня 2013 16:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
яка смакота))))))
 



#2 написав: Тереза (6 червня 2013 20:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Баклажани-бомбезні!дякую за рецепт!
 



#3 написав: oksana d (6 червня 2013 20:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Баклажани просто супер! winked
 



#4 написав: Оленка я (8 червня 2013 21:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а яка баночка завелика (обєм)?)
 



#5 написав: Ксенічка (10 червня 2013 01:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Eggplant parmesan це щось смачненько дуже!! Дякую за гарну ідейку!! love
 



#6 написав: KASYA (11 червня 2013 21:51)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Оленка я
а яка баночка завелика (обєм)?)


Вибачаюсь, що пізно відповідаю, щось не заглядала в коментарі. Ось така в мене була баночка. Якщо нічого не переплутала - 400 г.




--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Аня (13 червня 2013 15:18)


Група: Гості
Коментарів: 0
Виглядає дуже смачно! winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100