Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)
 

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)

6 червня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Баклажани
 

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)

2-3 середніх баклажани
1 яйце
100 г паніровочних сухарів
1 баночка італійських помідорів у власному соку
2 зубчики часнику
250-350 г моцарели
1 ст. л. зелені петрушки
1 ст. л. базиліку
дрібка тим'яну
сіль і перець до смаку
олія для підсмажування баклажанів.

Помиті баклажани обсушити, нарізати пластинами або кружальцями, посолити і відставити. Тим часом приготувати соус - в блендері подрібнити баночку помідорів, часник, петрушку, базилік і тим'ян.
Баклажани обмакати в яйці, тоді в сухарях і обсмажити на олії з двох сторін.
У форму для запікання на дно викласти трошки соусу, тоді баклажани, поверх порізану моцарелу і полити соусом.

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)


Зробити кілька шарів.

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)


Верх засипати потертим пармезаном і відправити до духовки на 40 хв. (t180).

Eggplant parmesan (баклажани з пармезаном і моцарелою)


Смачного!

P.s. Дуже смачно, як у гарячому так і в холодному вигляді (в холодному нагадує смак грибів).

Смачного!

Джерело: Дякую Zoryana Bohdan: Facebook (Busy mama cooking: швидко, корисно, смачно!...)

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (6 червня 2013 16:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
яка смакота))))))
 



#2 написав: Тереза (6 червня 2013 20:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Баклажани-бомбезні!дякую за рецепт!
 



#3 написав: oksana d (6 червня 2013 20:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Баклажани просто супер! winked
 



#4 написав: Оленка я (8 червня 2013 21:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а яка баночка завелика (обєм)?)
 



#5 написав: Ксенічка (10 червня 2013 01:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Eggplant parmesan це щось смачненько дуже!! Дякую за гарну ідейку!! love
 



#6 написав: KASYA (11 червня 2013 21:51)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Оленка я
а яка баночка завелика (обєм)?)


Вибачаюсь, що пізно відповідаю, щось не заглядала в коментарі. Ось така в мене була баночка. Якщо нічого не переплутала - 400 г.




--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Аня (13 червня 2013 15:18)


Група: Гості
Коментарів: 0
Виглядає дуже смачно! winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Nazywam się Dorota
  Пише anokany (Сьогодні, 06:26)
Kankusta duo aneks pomagający odchudzanie
  Пише elediryja (Учора, 22:15)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (Учора, 13:55)
Enfolding lobs wagging sediments.
  Пише ycohyfi (Учора, 12:34)
Cudowne Momio
  Пише avyvuh ()
Brilliant diagrammatically incriminated humiliating.
  Пише opewaxim ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 81
Користувачі: boxaccori, boxaccori, gapedTer, appeasync, Andreysl, rginesPit
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100