Помиті баклажани обсушити, нарізати пластинами або кружальцями, посолити і відставити. Тим часом приготувати соус - в блендері подрібнити баночку помідорів, часник, петрушку, базилік і тим'ян.
Баклажани обмакати в яйці, тоді в сухарях і обсмажити на олії з двох сторін.
У форму для запікання на дно викласти трошки соусу, тоді баклажани, поверх порізану моцарелу і полити соусом.
Зробити кілька шарів.
Верх засипати потертим пармезаном і відправити до духовки на 40 хв. (t180).
Смачного!
P.s. Дуже смачно, як у гарячому так і в холодному вигляді (в холодному нагадує смак грибів).
Смачного!
Джерело: Дякую Zoryana Bohdan: Facebook (Busy mama cooking: швидко, корисно, смачно!...)