Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Буше з лосося
 

Буше з лосося

26 травня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Закуски, Страви з риби
 

Буше з лосося

300 г філе лосося
1 ст. л. майонезу
1 зубчик часнику
сіль
перець
коріандр

Свіже філе лосося перемолоти на фарш. Додати 1 ложку майонезу (найкраще домашнього, бо купований майонез піддавати тепловій обробці категорично заборонено), пропущений через прес-чавилку часник, свіжозмелені пряності, сіль.
З фаршу виробити кульки, діаметром, як грецький горіх. Запікати при температурі 200 градусів 20 хв.
Охолоджені буше збризнути соком лайма та прикрасити зеленню.

Такі буше дуже добре підходять для фуршетної подачі.

Смачного.

Джерело: рецепт з сайту cook-tolk

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (26 травня 2013 22:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Оригінальна подача блюда.Красота і смакота,дякую за чудовий рецепт. b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Майя Шутенко (27 травня 2013 09:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Вишукано,витончено,-оригінально! winked
Магда!Дякую за чудову ідею!!
 



#3 написав: Ксенічка (27 травня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дякую Магда за такого цікавенького смачненького буше!!!
 



#4 написав: Магда (27 травня 2013 20:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Darka, Майя, Ксенічка, дякую за схвальні відгуки. Мені дуже приємно, що таким знатним господиням сподобався мій рецепт no


--------------------
Дрібниць не буває
 



#5 написав: KASYA (29 травня 2013 00:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Майя Шутенко
Вишукано,витончено,-оригінально!
Магда!Дякую за чудову ідею!!


winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: Малюкка (17 листопада 2016 18:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Ви мене налякали тим, що купований майонез не можна нагрівати.... я нагрівала і не раз. Тепер ось боюся, а чому не можна нагрівати? Поясніть, будь ласка
 



#7 написав: Магда (17 листопада 2016 21:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Малюкка, бо майонез - це емульсія, яка при нагріванні розпадається на складові та окислюється, а в майонез промислового виробництва не робиться із свіжих яєць та олії. В ньому є: стабілізатори, емульгатори, білковий порошок, лецитин, оцет сіль, цукор, декстран, сорбіт, глютамат натрію. При нагріванні ці складники утворюють канцерогенні сполуки.


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:40)
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 54
Користувачі: starirena
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100