Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Перець фарширований тунцем, каперсами під помідорковим соусом
 

Перець фарширований тунцем, каперсами під помідорковим соусом

17 травня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Головна, Закуски, Страви з риби, Страви з овочів та грибів
 

Перець фарширований тунцем, каперсами під помідорковим соусом

2 шт. болгарського перцю (червоний, жовтий)
200 г пасти risini
180 г тунця консервованого (у власному соці)
кжменька каперсів
2 шт. зеленої цибулі
невеликий пучок кропу
сіль, перець чорний мелений


Для соусу:
2-3 ст. ложки рослинної олії
3-4 зубчика часника
1 помідор

Приготування:

Перець миємо, чистимо від серединки, хвостики не відрізуємо, для того щоб наша начинка не розпадалась і не вилітала. Розігріти духовку до 200 градусів, і перець ніби трішки притомити і прив'ялити, десь орієнтовно 10-12 хв.завдяки цьомуперці стають соковитішими, м'якшими, та шкірка легше знімається.

Начинка:

Пасту risini відварюємо до готовності. Змішуємо з тунцем та каперсами (каперси наперед трішки вимочуємо, щоб стали менше солені). Додаємо сіль, перець, кріп та цибульку дрібно нарізаємо. Фаршируємо наші перчики цією начинкою. Зверху поливаємо помідорково- часниковим соусом. Ще можна трішки запекти в духовці, десь на 10 хв. при температурі 175 градусів.



Часниково-помідорковий соус:

На сковорідку налити 2 -3 ст. л. олії, часник злегка придавити, вийняти серцевинку, щоб не гірчила, обсмажити до золотавого. Вийняти з олії, а замість нього до олії додати почищений та потертий на терку помідор та посолити. Трішки підтушити, щоб зайва рідина з помідора випарувалась.

P.S. Все можна смакувати. Це дуже смачно і сооооооооооковито!!

Джерело: авторський рецепт

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (17 травня 2013 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Перець просто бомбезний! Смакота!
 



#2 написав: Майя Шутенко (17 травня 2013 22:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Красааа,фото-супер,як картинка) a0a
 



#3 написав: Darka (17 травня 2013 22:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже вражає,перчики просто супер. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: LiLu (17 травня 2013 22:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Оооо! ото перець!! клас! Апетитний на фото)), певно си купила новий фотознімач))


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: Канарейка (17 травня 2013 22:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Цитата: LiLu
певно си купила новий фотознімач))

я ся троха готувала, треба було
Darka,
Майя Шутенко,
oksana d,
дівчатка всім дякую!!! e16
 



#6 написав: KASYA (18 травня 2013 20:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Darka
перчики просто супер.


Підтримую!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Тереза (19 травня 2013 11:51)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Перчик-казковий!!!Дякую за рецепт!!!
 



#8 написав: Ксенічка (20 травня 2013 11:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дуже красиве фото!! Перчик дуже смачний!! loveЦікавенько , ароматненько, Канарейка дякую за гарну презентацію та навіяння апетиту))!!!
 



#9 написав: Канарейка (20 травня 2013 15:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
KASYA,
Тереза,
Ксенічка,

friends cd
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100