|
300 г індичого філе 8 ст. ложок оливкової олії 0,5 пучка салату лолло-росса 0,5 пучка рукколи 250 г помідорів чері 1 зубчик часнику 1 ч. л. солодкої гірчиці 2 ст. л. каперсів сіль до смаку
Філе індика помити, обсушити, нарізати кусочками і обсмажити з усіх сторін в 3 ст. ложках олії. Викласти на тарілку, охолодити і посолити до смаку. Салат і рукколу порвати руками (в мене рукколи не було, використала лише лолло-росса). Помідори черрі помити і кожен розрізати навпіл. Усі підготовлені інгредієнти змішати з каперсами. Для соусу зубчик часнику подрібнити, змішати з гірчицею, рештою олії і сіллю. Салат заправити соусом.
Джерело: Журнал "Лиза. Приятного аппетита!" №3/2013
|
|