Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Львівська традиційна паска
 

Львівська традиційна паска

30 квітня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Львівська традиційна паска

Опара:
1 л молока
100 г дріжджів
1 ст. л. цукру
борошна для консистенції сметани


До замісу додати:
щіпка солі
10 жовтків
3 гранчасті скл. цукру
терта цедра з 1 цитрини
1 ст. л. олії
250г масла

Опару постави бродити.
Додати до опари щіпку солі, жовтки збиті з цукром, терту цедру одної цитрини і олію. Розтоплене і охолоджене масло додати в кінці замісу
Тісто має бути м'яке. Місити довго (близько півгодини).
Поставити в тепле місце підрости.
Викладати в форми на 1/3, дати підрости. Пекти на середньому вогні.

Пекла у невеликих формах. Вийшов ще й 1 баранчик:)))

P.S. Рецепт ніколи ще не підводив. Нічого в ньому немає особливого.
Треба тільки добре вимісити, паска солодка і пухка.

Джерело: Перепис від моєї бабуні.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (1 травня 2013 11:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Дуже гарна паска-дякую за рецепт!!!
 



#2 написав: сяняНЯНЯ (1 травня 2013 17:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
скільки приблизно виходить пасочок і муки яка кількість? дякую.
 



#3 написав: Натонька (1 травня 2013 17:48)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
сяняНЯНЯ,
Там треба орієнтуватись по консистенції тіста. Воно повинно бути м'яким. Борошна підсипати по трошки smile
А на рахунок кількості пасок, то все залежить від величини форм, які будете використовувати, теж неможливо конкретно сказати.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: інна (3 травня 2013 14:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Я вчора пекла цю пасочку,вийшла дуже гарна рівненька,не потріскала,гарно сходить.Раджу всім пекти!!!
 



#5 написав: сяняНЯНЯ (3 травня 2013 22:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
я теж вчора її спекла, жовтенька, смачненька, але порівнюючи з тими пасками, до яких входять цілі яйця, то ця на вигляд трохи "важка" чи забитіша.Але все рівно смакота!
 



#6 написав: Пушинка (4 травня 2013 00:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
Тримайте кулачки за мене, печу пасочку по вашому рецепту no
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 21:26)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 60
Користувачі: law
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100