Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Львівська традиційна паска
 

Львівська традиційна паска

30 квітня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Львівська традиційна паска

Опара:
1 л молока
100 г дріжджів
1 ст. л. цукру
борошна для консистенції сметани


До замісу додати:
щіпка солі
10 жовтків
3 гранчасті скл. цукру
терта цедра з 1 цитрини
1 ст. л. олії
250г масла

Опару постави бродити.
Додати до опари щіпку солі, жовтки збиті з цукром, терту цедру одної цитрини і олію. Розтоплене і охолоджене масло додати в кінці замісу
Тісто має бути м'яке. Місити довго (близько півгодини).
Поставити в тепле місце підрости.
Викладати в форми на 1/3, дати підрости. Пекти на середньому вогні.

Пекла у невеликих формах. Вийшов ще й 1 баранчик:)))

P.S. Рецепт ніколи ще не підводив. Нічого в ньому немає особливого.
Треба тільки добре вимісити, паска солодка і пухка.

Джерело: Перепис від моєї бабуні.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (1 травня 2013 11:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дуже гарна паска-дякую за рецепт!!!
 



#2 написав: сяняНЯНЯ (1 травня 2013 17:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
скільки приблизно виходить пасочок і муки яка кількість? дякую.
 



#3 написав: Натонька (1 травня 2013 17:48)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
сяняНЯНЯ,
Там треба орієнтуватись по консистенції тіста. Воно повинно бути м'яким. Борошна підсипати по трошки smile
А на рахунок кількості пасок, то все залежить від величини форм, які будете використовувати, теж неможливо конкретно сказати.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: інна (3 травня 2013 14:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Я вчора пекла цю пасочку,вийшла дуже гарна рівненька,не потріскала,гарно сходить.Раджу всім пекти!!!
 



#5 написав: сяняНЯНЯ (3 травня 2013 22:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
я теж вчора її спекла, жовтенька, смачненька, але порівнюючи з тими пасками, до яких входять цілі яйця, то ця на вигляд трохи "важка" чи забитіша.Але все рівно смакота!
 



#6 написав: Пушинка (4 травня 2013 00:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
Тримайте кулачки за мене, печу пасочку по вашому рецепту no
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100