Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » "Мелінда"
 

"Мелінда"

28 квітня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

"Мелінда"

Коричневий корж:
6 жовтків
6 ст. л. цукру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
3 ст. л. какао
6 збитих білків
7 ст. л. мінеральної води
100 г олії

Сир:
200 г масла збити з
200 г пудри
1 кг перемеленого сира
лимон, ваніль

Желе:
800 г води "Фанта"
2 пудинги
3 ст. л. цукру

Жовтки збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Додати збиті білки і по ложці додавати мінеральну воду, весь час збиваючи. В кінці додати олію. також збиваючи.Пекти корж на пергаменті.

Сирна маса. Все добре збити. Від себе додала 1 пачку лимонного желе, розведеного в 100 грамах води.


Желе варити поки не загусне. Коли підстигне викласти на сир. (Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир)
Так мало би бути в оригіналі, я верх заливаю 3 пачками готового желе, зменшуючи наполовину вказану кількість води.

P.S. форма - d 30 см.Вага 3 кг.
Обговорення тут

Джерело: Рецептом поділилася чудова господиня із Закарпаття.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: KASYA (28 квітня 2013 15:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже гарно виглядає!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Darka (29 квітня 2013 02:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Ну дуже вже смачно дивиться сирничок. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ксенічка (29 квітня 2013 11:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Галинко, красота і яскравість фарб, та смачно як завше!!! love
 



#4 написав: KotMarta (29 квітня 2013 13:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
дуже цікавий сирник, і головне якраз вчасно. winked
 



#5 написав: Pygovo4ka (7 грудня 2015 16:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 57
це неймовірно смачний сирник! печу дуже часто, в мене внучка не їсть сир, а цей сирник їсть з задоволенням. а якщо до сиру додати різних смаків - божественно!
 



#6 написав: kykysja41145 (13 січня 2016 22:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 34
Пекла на різдво, але коржі ванільний на кипятку спекла, бо шоколадного мої не хотіли. Різала бісквіт на 2ч, і масу ділила на 2. Також додала ягідки малини замороженої. Дуже був смачний, навіть не встигла сфотогрвфувати. Тілько коли влила галяретку в сир то звурдився, але застив і не видно було. Дякую за рецепт
 



#7 написав: Кіра (20 січня 2016 00:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
а желе можна заливати просто на бісквіт?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Учора, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 92
Гостей: 77
Користувачі: TimothyNek, DimitarLic
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100