Коричневий корж: 6 жовтків 6 ст. л. цукру 1 п. порошку до печива 3-4 ст. л. борошна (з гіркою) 3 ст. л. какао 6 збитих білків 7 ст. л. мінеральної води 100 г олії
Сир: 200 г масла збити з 200 г пудри 1 кг перемеленого сира лимон, ваніль
Желе: 800 г води "Фанта" 2 пудинги 3 ст. л. цукру
Жовтки збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Додати збиті білки і по ложці додавати мінеральну воду, весь час збиваючи. В кінці додати олію. також збиваючи.Пекти корж на пергаменті.
Сирна маса. Все добре збити. Від себе додала 1 пачку лимонного желе, розведеного в 100 грамах води.
Желе варити поки не загусне. Коли підстигне викласти на сир. (Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир) Так мало би бути в оригіналі, я верх заливаю 3 пачками готового желе, зменшуючи наполовину вказану кількість води.
P.S. форма - d 30 см.Вага 3 кг. Обговорення тут
Джерело: Рецептом поділилася чудова господиня із Закарпаття.
|