Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » "Мелінда"
 

"Мелінда"

28 квітня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

"Мелінда"

Коричневий корж:
6 жовтків
6 ст. л. цукру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
3 ст. л. какао
6 збитих білків
7 ст. л. мінеральної води
100 г олії

Сир:
200 г масла збити з
200 г пудри
1 кг перемеленого сира
лимон, ваніль

Желе:
800 г води "Фанта"
2 пудинги
3 ст. л. цукру

Жовтки збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Додати збиті білки і по ложці додавати мінеральну воду, весь час збиваючи. В кінці додати олію. також збиваючи.Пекти корж на пергаменті.

Сирна маса. Все добре збити. Від себе додала 1 пачку лимонного желе, розведеного в 100 грамах води.


Желе варити поки не загусне. Коли підстигне викласти на сир. (Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир)
Так мало би бути в оригіналі, я верх заливаю 3 пачками готового желе, зменшуючи наполовину вказану кількість води.

P.S. форма - d 30 см.Вага 3 кг.
Обговорення тут

Джерело: Рецептом поділилася чудова господиня із Закарпаття.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: KASYA (28 квітня 2013 15:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже гарно виглядає!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Darka (29 квітня 2013 02:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Ну дуже вже смачно дивиться сирничок. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ксенічка (29 квітня 2013 11:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Галинко, красота і яскравість фарб, та смачно як завше!!! love
 



#4 написав: KotMarta (29 квітня 2013 13:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
дуже цікавий сирник, і головне якраз вчасно. winked
 



#5 написав: Pygovo4ka (7 грудня 2015 16:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
це неймовірно смачний сирник! печу дуже часто, в мене внучка не їсть сир, а цей сирник їсть з задоволенням. а якщо до сиру додати різних смаків - божественно!
 



#6 написав: kykysja41145 (13 січня 2016 22:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
Пекла на різдво, але коржі ванільний на кипятку спекла, бо шоколадного мої не хотіли. Різала бісквіт на 2ч, і масу ділила на 2. Також додала ягідки малини замороженої. Дуже був смачний, навіть не встигла сфотогрвфувати. Тілько коли влила галяретку в сир то звурдився, але застив і не видно було. Дякую за рецепт
 



#7 написав: Кіра (20 січня 2016 00:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
а желе можна заливати просто на бісквіт?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100