|  | 
 
риба тунецьсметана
 морква
 цибуля
 олія
 яйця
 борошно
 спеції
 томатна паста
 
 
 
 1.свіжу рибу тунець помити, порізати кусками,вмокнути в яйце і обваляти у муці і обжарити на олії.
 (яйце для риби посолити додати спеції)
 
 2.
 в сковорідку нарізати цибулю соломкою і натерти моркви у великій кількості і тушити на олії під кришкою до готовності.
 
 3.
 сметану розбавити з теплою водою і томатною пастою,все гарно вимішати щоб вийшла однорідна маса.
 
 4.
 противень змастити олією,поскладати рибу,на верх моркву з цибулею і це все залити сметанним соусом.накрити кришкою і в духовку розігріту 30-40 хв 180градусів
 Джерело: рецепт бабусі |  |