Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
уляночка
13 червня 2009 18:56
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Якщо у вас залишився кусок торту, то помістіть в пакет або в харчову плівку і закиньте морозилку. коли треба - розморозьте і їжте свіжесенький тортик. я так постійно роблю і завжди маю різні тортики! особливо коли несподівано прийшли гості smile
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 червня 2009 19:01
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: уляночка
завжди маю різні тортики

а скільки там зараз? lol
А я коли печу пляцок, то зразу відрізаю кусок і запихаю в морозилку. Це зручно на свята великі, коли печеш 5-6 різних)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
13 червня 2009 19:06
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
два вида. Я сьогодні витягнула один( нагадала собі). Кусок з мого дня народження lol
Перейти на початок сторінки
gutka
7 вересня 2009 19:04
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
рекомендую замість оцту для приготування страв використовувати лимонний сік- це корисно
а ще місяць тому прочитала в неті про квашені буряки і квас, які нададуть неповторного смаку борщу, збагатять організм живильними речовинами та про його користь для нашого здоров"я, особливо для людей котрі страждають від анемії, запорів, гіпертонії, головного болю. Справляючи сечогінний ефект, він зумовлює виведення солей , сприяє підтриманню нормальної життєдіяльності печінки, селезінки, жовчного міхура. Квасом споліскують волосся після миття, виводять веснянки та пігментні плями, але це вже інша тема
буряковий квас аж ніяк не можна порівняти з цитринами чи оцтом, буряковий квас п'ють, як самостійний напій або додають до борщу.
тож Чому варто квасити? Одно слово, усі квашені овочі та плоди -- це справжнісінька комора здоров'я. Якщо приготуєте бодай раз квашені буряки, або, борщ, то вже потім жоден оцет чи навіть цитрини не зможуть вам замінити цей неповторний смак. Я вже це перевірила, а який гарний бурячковий колір має борщ
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 вересня 2009 22:48
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: gutka
про квашені буряки і квас
- а як квасити ?
Перейти на початок сторінки
gutka
14 вересня 2009 22:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Буряковий квас
Як квасити буряки
Треба вибрати невеликі овочі, інтенсивного забарвлення, вимити їх та почистити від шкірки.
У скляну банку скласти спочатку більші, а згори менші буряки й залити їх розчином солі = 10-30 грамів на літр води.
Буряки, залиті 1% розчином солі (10 г на 1 літр води), є менш тривкими, при цьому способі овочі потрібно порізати на скибки. Для покращання смаку бажано додати насіння кмину, кілька зубців часнику. Щоб пришвидшити процес бродіння, можна додати сушену скоринку житнього хліба і ложкуцукру. Воду для розчину переварити, змішати зі сіллю і теплою залити цілі або порізані буряки. Щоб овочі не спливали, їх слід притиснути навхрест чистими прутиками з гілок вишні. Банку необхідно на кілька днів залишити в теплі, поки утворюватиметься велика к-сть піни (її треба регулярно збирати), а згодом слід винести до холоднішого місця.
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 вересня 2009 23:33
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дуже дякую за відповідь. У мого чоловіка бабуся так квасила. він мені про це багато говорив, а я не знала як!!! Дякую
Перейти на початок сторінки
gutka
22 вересня 2009 08:10
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мене пригостили ось такою пастою з Італії, можливо у когось є цікаві ідеї як її приготувати (я думала спробувати нафарширувати м"ясним фаршем)
Перейти на початок сторінки
ir71
22 вересня 2009 08:16
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я таке схоже готувала.Та спочатку трохи відварила,не зовсім до готовності і нафарширувала готовим грибним фашем ,посипала сиром і довела до готовності у духовці.Було смачно!
Перейти на початок сторінки
Ludany
5 жовтня 2009 08:17
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Дівчат,я до вас за порадою.Вчора написала листа знайома,її батько недавно був у Франківську на весіллі і їв випечку,яку називали дівень. Це такі довгі солодкі палички з тіста,подібні на гілочки. Але я про таке й не чула,Франківська область велика,у нас на весіллях тільки пляцки та короваї.
Можливо хто чув про таке,а якби ще й рецепт winked
Буду дуже вдячна.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 02:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100