Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фарширована риба (короп, товстолобик, щука)
Іванка
12 жовтня 2009 16:57
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Фарширована риба
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 листопада 2009 20:59
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Фарширований короп


Перейти на початок сторінки
lana
3 березня 2010 12:11
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Коропа теж фарширую:
Розрізаю , коли чищу, не брюшко, а по спині, виймаю хребет, кістки, викидаю нутрощі.Варений рис перемішую з підсмаженими на маслі печерицями +цибуля, додаю сіль, приправи за смаком, фарширую рибину,зашиваю або сколюю зубочистками ,зверху змащую сметаною чи майонезом, притрушую сіллю, перцем, приправами(якщо великий-роблю на спині надрізи) і запікаю.
Як варіант, можна ще зняти максимально риб*яче м*ясо, змолоти і додати до рису з грибами, вже тією масою начиняти.(Але ж тоді надрізи не робити!)
Перейти на початок сторінки
gutka
3 березня 2010 12:39
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
lana,
дякую Світлана за цікаві рецепти, дУже люблю рибні страви, придбаю коропа і спробую нафарширувати
Перейти на початок сторінки
lana
3 березня 2010 13:50
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka
дУже люблю рибні страви

Ми теж , як жартує мій чоловік, в темноті від фосфору світимось.Любимо ловити, любимо й їсти.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 травня 2010 13:08
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Риба фарширована шматочками

Перейти на початок сторінки
lana
7 серпня 2010 19:24
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Щука фарширована

Як не раз я зазначала, у нашій родині всі полюбляють рибу, а щука фарширована- то вже традиційне блюдо.
Нещодавно чоловік приніс з рибалки двох щук.
Більшу приготувала для фарширування і заклала в морозилку до чоловікових уродин, а маленьку приготували сьогодні.

У почищеної щуки підрізала хребет і обережно, як панчоху, зняла шкіру з головою і плавниками( в місцях плавників треба обережно, щоб не розірвати). Потім відділила від кісток філе, змолола разом з двома вареними яйцями, цибулиною, маленьким шматочком свіжого сала, розмоченою булкою.Посолила, поперчила за смаком, добре вимісила.
Цією масою начиняємо щуку



Далі тушку натираємо сіллю і перцем, змазуємо майонезом або сметаною, посипаємо(за бажанням) приправою до риби- і відправляємо в духовку.



Для святкового столу я під рибу ще роблю таку подушечку:
замішую трішки тіста на воді і солі, розкачую таким чином, щоб, коли покладеться на цей "прямокутник" щука, з усіх країв виступало приблизно сантиметрів по 5 .Потім це тісто, що виступає, нарізаю на промені- і випікаю рибу на цьому тісті. Саме тісто в їжу не вживається, але воно вбирає сік, який витікає зі щуки, риба не підгорає, а тісто-промінчики , випікаючись, трішки вигинаються, нагадуючи пелюстки, і вже самі по собі є прикрасою, яка гармонійно поєднується з овочами.

На жаль, не встигла ні прикрасити, ні навіть естетично викласти, бо мої рибоїди шматки хапали прямо з-під ножа.

Перейти на початок сторінки
idianka
7 серпня 2010 21:43
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
lana,
ммм , яка смакота ! А я таке не вмію готувати sad

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 серпня 2010 21:56
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Lana! a0a
Фарширована щука-дуже смачна страва,але витончена ,можна сказати m0512 ювелірна робота!Я готувала фаршировану рибу декілька разів,але давно..., смак-супер! winked Тобі від мене 3fb 3fb 3fb
Фото ....наганяє апетит,...ням...ням...!!!! amam
Перейти на початок сторінки
lana
7 серпня 2010 22:13
Повідомлення #10


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: idianka
я таке не вмію готувати


Діаночко, ти така господиня, що я зроду не повірю! Це дуже-дуже легко!

Майя Шутенко,

Майєчко, дуже дякую, я все милуюся твоєю рибою по-царськи і колись- таки приготую!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 161
Гостей: 129
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100