Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фарширована риба (короп, товстолобик, щука)
lingrod
7 серпня 2010 23:20
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
lana,
Яка щука!!!!!!!!!!!!!!! Чудо!
То лише можно мріяти про таку їжу!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
7 серпня 2010 23:24
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
lana,ваша щука просто супер winked ,обовязково попробую цей рецепт,я теж фарширую щуку і мене,як у вас це теж короння страва,бо чоловік у мене теж laughing рибалка і частенько щуку приносить,та ще й не малу,але у мене рецепт інший,пропоную попробувати,дуже смачно:
-Рибу відділяю від шкіри(як і Лана)
-мясо щуки відділяю від костей
-одну середню цибулю і одну середню моркву дрібно порізати і протушкувати в олії
- одне сире яйце
-одна половинка курячого філе(невеличка)
-1/3 розмоченого батона
Все перемолоти,посолити,поперчити до смаку.Цією масою начинити рибу і пекри 45 хв при темп 180 градусів
Виходить дуже смачно t0267 ,вибачайте що без фото,при першій же нагоді виложу!
-
Перейти на початок сторінки
lana
8 серпня 2010 06:54
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
lingrod,
мари4ка,
Спасибі, вам, дівчатка!

Цитата: мари4ка
пропоную попробувати,дуже смачно:

Відмінності незначні, обов"язково спробую!
Перейти на початок сторінки
lana
10 вересня 2010 18:27
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Люди запасаються на зиму вітамінами, а ми все на фосфор налягаємо.
Короп, фарширований рисом і грибами


Короп почистити, але розрізати краще не пузце, а зі спини, біля плавника ( у мене донька поспішила , доки я прийшла з роботи, вона почистила, як звичайно), підрізати ножем хребет біля голови і, підтримуючи пальцями, витягти кістку, відрізати біля хвоста. Вибрати нутрощі і всі кістки. М"ясо, що було на хребті і ребрах, обібрати, дрібно порізати. Тушку коропа натерти сіллю, перцем, замість видалених жабер вставити кружальця лимона.


Приготувати фарш:
Відварений розсипчатий рис змішати з підсмаженими на вершковому маслі грибами ( у мене- печериці) і цибулею,посіченою рибою, обібраною з кісток.


посолити, поперчити, за бажанням додати приправу. мені дуже подобається ось ця ( універсальна)



Начинити рибу фаршем, спину ( а у мене сьогодні- пузо) зашити, але я дуже ледача ( request ), то просто обгортаю розріз фольгою- і тоді фарш не висипається і не пригорає.
Запікати.

Смакує як гаряча, так і холодна. До речі, холодну можна прикрасити візерунком ( масло або майонез видавити корнетиком)
Перейти на початок сторінки
Solka
10 вересня 2010 21:40
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Lana, дякую за такий детальний опис приготування коропа, Ви молодець winked а рибу просто необхідно їсти, тому смакуйте нею на здоров'я m05108

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 вересня 2010 22:09
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
і я б не відмовилась від такої рибки!
Перейти на початок сторінки
lana
10 вересня 2010 22:25
Повідомлення #17


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Solka,
Цитата: Славочка
я б не відмовилась

По-перше, дуже дякую, а по- друге, шкодую, що немає такого віконечка, через яке можна було б почастувати хоча б шматочком.

Цитата: Solka
рибу просто необхідно їсти

Так, тоді чоловік вночі легко знаходить !( request
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 вересня 2010 03:26
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Яка апетитна рибка!Молодець! a0a
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 вересня 2010 09:59
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Лано, треба до вас їхати в гості з рибкою на майстер-клас - я щось не дуже дружу з вибиранням костей та відділенням м'яса - потім всі руки порізані-поцарапані і бажання пропадає повторювати подвиг надовго...
Вчорашній вилов моїх рибаків - 2кг коропи чекають, коли я придумаю, що з ними робити (почищені, звичайно)...
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
11 вересня 2010 13:46
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Лана короп фаршировий дуже аптитний
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 158
Гостей: 135
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100