Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фарширована риба (короп, товстолобик, щука)
lana
11 вересня 2010 17:44
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
sunnygirl,
Дуже дякую!!!!
Цитата: Ірка-Шкірка
треба до вас їхати в гості

Приїздіть! Буду дуже рада Знайдемо і рибку, і request і до рибки m0642
Перейти на початок сторінки
vika
11 вересня 2010 21:17
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Лана, Ваша рибка дуже апетитна. Готую фаршировану рибу не часто (у звязку із її відсутністю), але Ваш рецепт спробую обовязково на найближче свято.
Перейти на початок сторінки
eleneska
18 жовтня 2010 01:35
Повідомлення #23


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Накінець і я вирішила виставити свій рецепт.
Риба фарширована.

Беру любу велику рибину, але найліпше розправлятись зі щукою. Мабуть всі знають , як потрібно знімать шкіру. Філе відділяю від кісток, перекручую на м"ясорубці, батон замочений також туди. Добавляю ще трошки манки, потертої цибулі, моркви трошки теж потертої, масла м"якого.Солю,приправляю все це. І начиняю рибу, зверху змащую майонезом. І в духовку до готовності. Дивлюсь, що рибка вже запечена, тоді виймаю її. Також хочу наголосити, що плавники і і хвіст потрібно прикрити папером, перед тим , як в духовку ставити, щоб не згоріли і мали гарний вигляд.
Перейти на початок сторінки
нетік
18 жовтня 2010 08:41
Повідомлення #24


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
eleneska,рибка смакотіща winked . ммммммммммммм!!!!!!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
eleneska
18 жовтня 2010 21:37
Повідомлення #25


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Нетік, дякую дуже за коментар. feel
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 21:43
Повідомлення #26


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
eleneska, дуже солідний дебют! Вітаю! smile А я її ще боюсь, отої риби, то для мене шось надзвичано важке...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
eleneska
18 жовтня 2010 23:24
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Натонька,мені дуже приємно! Дякую! no А рибка така готується дуже бистро, її не потрібно боятись . Для початку краще взяти не велику рибу, дійсно краще щуку, бо у неї шкіра дуже легко знімається. Черево потрібно повністю розрізати від голови до хвоста, і легенько тільки ножичком зачепити шкіру і вона легенько знімається. Вона досить міцна,і не треба боятись, що порветься.Руку засовую під шкіру і стягую як чулок. Ножицями кухоними відрізаю акуратно хребет біля голови і хвоста. І ще біля плавників, щоб їх не втратити теж відрізаю.І все:)
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
19 жовтня 2010 11:28
Повідомлення #28


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: eleneska
Риба фарширована.

Я люблю рибу всяку різну!то спробую і я приготувати!хоч ніколи не фарширувала рибку, але у тебе такий смачний вигляд має love

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 жовтня 2010 13:14
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
eleneska, гарна риба! смачна!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 жовтня 2010 13:16
Повідомлення #30


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
eleneska, обіцяю, що колись попробую точно! По описі дуже все просто smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 21:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100