Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фарширована риба (короп, товстолобик, щука)
Soni
17 грудня 2010 16:01
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901

Мій "Фарширований ТОВСТОЛОБИК"

* товстолобик -1200г
* курячий фарш 200г
* манна крупа 3 ст. ложки
* 2 яйця
* одна велика цибулина
* одна не велика морквина
* рослинна олія(я брала кукурудзяну) приблизно грам 100
* вода приблизно грам 100 ( для того щоб підливати в лист)
* сода - щіпка трьох пальців
* сіль, перець по смакові

Я брала товстолобик на пробу, ось що із цього вийшло:
Товстолобик вимити й очистити від луски. За допомогою ножа й ножиців вирізати зябра. Уздовж зябрових костей зробити надрізи із двох боків, залишаючи недоторканою смужку шкіри, що з'єднує спинку риби з головою. Голову риби відвернути назад і за допомогою довгого гострого й тонкого ножа, а також я використовувала ножиці, акуратно, намагаючись не порвати шкіру, відокремити її від м'якоті. у мене трохи порвала шкіра біля голови(але це не страшно) я зашила розриви ниткою, яку після запікання слід видалити Плавники відрізати ножицями (усередині тушки) і перерізати кістку, не доходячи до хвоста ~1-2 см. Таким чином, у нас повинен вийде рибна панчоха, а м'ясо на костях окремо.
НАЧИНКА:
З рибної тушки видалити внутрішності й промити.
Відокремити рибну м'якоть від костей і перемолоти на м'ясорубці. У рибний фарш додає курячий фарш, 3 ст. ложки манки, туди ж 2 яйця, трохи посолити й поперчити й кладемо смажене цибульно-морквяне пюре.
Цибулю очистити й дрібно порізати.
Моркву вимити, очистити й натерти на великій тертці
На розігрітій з кукурудзяним олією сковороді злегка обсмажити цибулю, потім додати моркву й жарити, помішуючи, до м'якості ~4-5 хвилин, потім додала щіпку соди і цибулька наби розтанула в цибуляне пюре.
Наповнити рибну шкіру начинкою (за допомогою ложки) і рівномірно розподілити її усередині тушки.
На змазаний рослинною олією лист і трохи водички викласти фарширований товстолобик і змазати його майонезом.
Запікати ~півтори години при температурі ~190C. час від часу я підливала кукурудзяної олії і води на лист.
Готову рибу вийняти з духовки й дати постояти ~15-20 хвилин. Потім акуратно перекласти на піднос або блюдо до повного остигання. Ну ось рибка наша готова прикрашаємо її й подаємо вже в порізаному виді на святковий стіл.
По цьому рецепту роблю постійно рибку і чомусь тепер завжди товстолобик, сподобався в роботі.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 грудня 2010 16:36
Повідомлення #32


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Soni, рибка надзвичайна!!!
я завжди дивуюсь тим господиням, хто любить бавитися з відокремлення шкіри від мяса - мене на то не стає feel ... Це ж така клопітка праця!!! Але фаршировану рибу ой як люблю bully !!!
Перейти на початок сторінки
Soni
17 грудня 2010 17:06
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ірка-Шкірка
рибу ой як люблю

Я також її люблю, але коли була вагітна мені було важко з нею бавитись, то я відрізала голову знімала шкіру, потім пришивала голову, ниточки після випікання знімалисьі знаку не має де вони були, то тепер так роблю завжди
Перейти на початок сторінки
uliana_y
17 грудня 2010 17:06
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Іра,
А мене мама навчила відокремлювати шкіру від всього решту!)правду,перша рибка була бракована з дірками! am Але зараз рідко роблю!Бо чомусь не люблю фаршированої риби.А от ,що файно виглядає ,то факт! winked

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Soni
17 грудня 2010 17:14
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: uliana_y
що файно виглядає ,то факт

Якось коли риба на столі він і святковіший, стараюсь по можливості робити на всі дифіляди smile
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 грудня 2010 17:46
Повідомлення #36


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: uliana_y
Іра,
А мене мама навчила відокремлювати шкіру від всього решту!)правду,перша рибка була бракована з дірками!

Моя мама цього чуда робити не вміє - але в неї надзвичайно смачно виходить запечена риба і заливна (ці рецепти я перейняла smile feel t1002 ).
Та й подруга моя з красивими доглянутими нігтями також каже, що то справа легка, а фарширована рибка в неї також дуже смачна.
Перейти на початок сторінки
gutka
17 грудня 2010 18:36
Повідомлення #37


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Soni
Мій "Фарширований ТОВСТОЛОБИК"

winked
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
17 грудня 2010 20:22
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Soni
Мій "Фарширований ТОВСТОЛОБИК"

Апетитно і смачно!!!!!!!!!!! m05004 m05004
Перейти на початок сторінки
Soni
17 грудня 2010 23:03
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Natalyadiva
Ірка-Шкірка
uliana_y

gutka
Дякую дівчата, і спасибі за плюсики
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 грудня 2010 15:38
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Soni, фарширована риба--то вищий пілотаж!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 02:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100