Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фарширована риба (короп, товстолобик, щука)
lana
20 грудня 2010 23:00
Повідомлення #51


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Soni,
Ірка-Шкірка,
uliana_y,

Дівчатка, дуже дякую за ваші теплі відгуки!!!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
21 грудня 2010 10:27
Повідомлення #52


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Лано!!Ви рибна майстриня winked

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 18:08
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Карп фарширований "Апетитний"




Рецепт смачної рибки тут: Мій домашній ресторан

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
KASYA
15 лютого 2013 21:05
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Фарширований короп

Рибу я завжди фарширую традиційно, так як тут і описано у багатьох господиньок: філе риби, яка фарширується, цибуля, морква, трошки булочки, сіль, перець до смаку. Але інколи я роблю фаршировану рибу за рецептом, яким зі мною поділилась колишня співпрацівниця, яка була дуже хорошою галицькою господинею. Готую таку рибу рідко, бо мої домашні все ж більше люблять традиційну, але інколи роблю і таку. Вчора я дуже захотіла фаршированої риби саме за тим давнім рецептом. Зранку на Привокзальному базарі прикупила невеличкого коропа, зробила і хочу поділитись з вами.

На 1 коропа вагою 1 кг потрібно:
1 середня цибулина
1 середнє яблуко
150 г горіхів
2 яйця
2 ст. ложки олії
1 ст. ложка масла
0,5 чайної ложечки цукру-пудри,
трошечки (1-2 щіпки) тертого мускатного горіха
сіль, перець до смаку.

Рибу почистити, випатрати, вибрати зябра і очі, помити. Зняти шкіру, залишивши на ній голову, хвіст і плавники (тут дівчата проводили майстер-класи, як знімати шкіру).

М"ясо відділити від кісток, те, що не хоче відділятись, опустити на кілька хвилин у кипяток - м"ясо легенько відділиться усе.
Двічі перемолоти м"ясорубкою з підсмаженою на олії і маслі цибулькою (в кінці смаження додати 0,5 чайної ложечки цукру-пудри), яблуком і горіхами.

Збити в піну 2 яйця і додати до перемеленого

Посолити, поперчити до смаку, додати щіпку-дві мускатного горіха і все гарно вимішати. Фаршем начинити шкіру.

Дно форми, в якій запікатеметься рибка, виклати плястерками картоплі, моркви і цибулі і покласти рибку.

Форму поставити у духовку запікатись на 1 год., якщо риба більша, то відповідно потрібно більше часу на запікання.



Мені така фарширована риба подобається, можливо, хтось при нагоді спробує приготувати і йому сподобається теж. Буду рада.




--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
galalviv
15 лютого 2013 21:24
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
KASYA,
ой люблю ж я рибку фаршировану!!!! Часто роблю,але такий рецепт ще не зустрічала. Шкода,звичайно,що свята минулися,бо тода фарширую кілька штук-можна було б поекспериментувати і одну зробити за цим рецептом. Але нічого-попереду Пасха,хоча на Пасху ,зазвичай,риби не фарширую...,тоже не біда-все одно рано чи пізно спробую ! Цікаво дуже,який у неї смак з яблуком ?! За рецепт подякую,коли спробую )),а зараз дякую за старання :m05004:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
15 лютого 2013 21:39
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
galalviv,
Галю я які ти дуже полюбляю рибку, а це справді цікавий рецепт. точно попробую, хоча мої ще ті консерватори))) Дякую))
Перейти на початок сторінки
KASYA
15 лютого 2013 21:43
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
galalviv, Яілатан,
"Цікаво дуже,який у неї смак з яблуком ?!"

Цікавий смак, навіть не знаю, як описати. Та моя співпрацівниця говорила: "як цукерка", але я не скажу, що цукерка, бо ж не солодка, смак риби. Мабуть треба самому скуштувати. Візьміть на пробу по маленькій рибині зробіть. Мої чоловіки їдять, але кажуть: "смачно - а та що на Різдво на більше подобається". Думаю, що таку рибку мають більше оцінити жінки.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Яілатан
15 лютого 2013 21:44
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
KASYA,
Як почали про яблука: вони кисліші мають бути чи навпаки?
Перейти на початок сторінки
KASYA
15 лютого 2013 21:53
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Яілатан,

В мене була "симеринка", типу "яблуко-груша" засолодке, потрібно кисло-солодке, як "йона".

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Яілатан
15 лютого 2013 21:55
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
KASYA,
Дякую, я собі так і подумала, сама надаю перевагу солонішому, кислішому, а ніж солодкому)))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 163
Гостей: 135
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100