рекомендую замість оцту для приготування страв використовувати лимонний сік- це корисно
а ще місяць тому прочитала в неті про квашені буряки і квас, які нададуть неповторного смаку борщу, збагатять організм живильними речовинами та про його користь для нашого здоров"я, особливо для людей котрі страждають від анемії, запорів, гіпертонії, головного болю. Справляючи сечогінний ефект, він зумовлює виведення солей , сприяє підтриманню нормальної життєдіяльності печінки, селезінки, жовчного міхура. Квасом споліскують волосся після миття, виводять веснянки та пігментні плями, але це вже інша тема
буряковий квас аж ніяк не можна порівняти з цитринами чи оцтом, буряковий квас п'ють, як самостійний напій або додають до борщу.
тож Чому варто квасити? Одно слово, усі квашені овочі та плоди -- це справжнісінька комора здоров'я. Якщо приготуєте бодай раз квашені буряки, або, борщ, то вже потім жоден оцет чи навіть цитрини не зможуть вам замінити цей неповторний смак. Я вже це перевірила, а який гарний бурячковий колір має борщ