Мені там Лінгродка пляшку винна - казала на морі виставить,
Цитата: мари4ка
Ластунь!!!Та де сама?!!!!Я обовязково буду!!!!!!!!!!
Марічка, я тобі маю окрему гостину класти - дивись які ромашки я зробила, завдяки твоїй науці Так що дівчата, кому обіцяла -всім поставлю, всьо то буде добре, аби лиш получилось в нас...
Я - мазохістка! З тих переживань чи дійшов мій подарунок, чи не закурило знов дороги, з того що бігала до пошти як пацанка по свій - вихудала наніц, так що мнов вітер колише. Подзвонила на ту францувату пошту, а вони мені кажут: а шо? не було повідомлення? Не хвилюйтесь, ми вам повторне принесемо! Ви таке виділи? Пошта у нас знаходиться там, де дідько добраніч каже - нічого туди не їде, тре чалапати, а я маю сили? Коротше, щоб мене в полю вітром не здуло взяла в торбу чоботи в ремонт занести. Взяла ту посилку та й зловила себе на думці: тепер я розумію дівок, що получали так само як я...І смішно з себе, що як мала дитина, і так хочеться заглянути в серединку, а ще ж чоботи тре занести в ремонт...От з тою посилкою і носилась і хробак там мозок бурував: та нафіга тобі ті чоботи нині здались, ніби не маєш у що взутись, що аж нині ти їх взяла)))). Дівчата, вибачайте, я не вмію писати короткі дописи. . Тепер посилка. Першим ділом було глянути адресу. Ага, з Луцька, від Олюсі. Перша моя промашка була в тому, що я не з того боку Миколаєві сніг відкидала)))Потішило, що з Волині, бо я волинячка від народження. Так...ремонт чобіт пропускаємо...далі вдома разом з кіткою (більш нікого не було)взялись до розпаковування
зара дорозказую
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, не думала, не гадала.... Вітаю з подарунками, дуже горнятко файне, люблю з такого каву пити (має моя сестричка такі горнятка у своїй крамниці)
В моєму подаруночку було три рушничка кухонні, один з грубим котом, тіпа мого))).В рушничок було завернуте горнятко - не збилось, все гарно упаковано, з надписом Луцьк, така класна глиняна робота. Була така бляшаночка на сипучі, а в ній всякі спеції! Ага, такі баночки я дуже люблю!Ще там були формочки на тарталєтки, що воно таке ті тарталєтки? Тепер мушу здибати рецепта. Але на такі формочки паперові я ще у Львові заглядала, так що тут теж мені вгодила Олюська. А ще там в тій коробочці лежала ще одна коробочка, святкова, перев"язана стрічечкою. Сюрприз у сюрпризі! Я туди заглядаю, а там таке щось класне!!!Там прянички на ялинку напевно, бо мають шнурочки! Я такого ще й не бачила! І коробка з цукерками вишні з коньячним лікером. Дуже все класнюче, і видно що людина старалась підбрати ТОБІ подаруночка, думала за тебе чи ж сподобається, переживала чи дійде....І в твоїй листівці таке щире і гарне привітання...Дякую, моя дорога Олюська, сюрприз тобі вдався і до свого записничка "Люди, які важливі в моєму житті" додалась ще одна хороша людинка. Маю надію, що наше знайомство з часом переросте у міцнішу площину. а...єдине, що не дуже сподобалось - це мене називали по-батькові)))капець, щоб усунути цей недолік мусимо пити на першій же черговій здибанці сто грам, розлитих Волошкою (чого Волошкою? - в неї легка рука просто) Тепер фотки:
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка,завжди вміє підняти настрій!!Читаю і регочу!!!! Рада за вас!!Тільки уявляю,як ви з нею поспішали додому!!!!Читаю всіх дівчат коментарі і так жалію,що не взяла участь у грі!!!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!