Найперше прошу вибачення що зразу не відписала ( проблеми з компом , але кого то хвилює
)
Розкажу як я , повертаючись додому з закупів , завмерла біля поштової скриньки ...Дивлюся якийсь папірець і нє щоб відкривати дверцята , стала і заглядаю в шпарку , намагаючись хоч щось прочитати
Тремтячими руками відкриваю ту кляту скриньку , хапаю той папірець , закидаю торби до хати і з великими очима валю на пошту ... добре що вона в мене не так далеко як в Ластівки ))) Але то все лірика ...
Оленочко , дорогенька , ми дуже вдячні за подаруночки !!! Правда-правда ! Подаю детальний перелік))) : чудова відкритка з вітаннями , дзвоник на ялинку , гнучкі килимки для нарізання , вирубки пластмасові і металеві , кондитерські мішки з насадками . молди для шоколадних завитків , подарункова торбинка , ціла купа батончиків "Кіткат" , шоколадний Санта Клаус і ще якесь чудо типу зайця ( трохи постраждав поки стрибав через океан )) ) , ще якісь чудні трубочки з драже для споживання молока ( мої діти зацінили ) , напій "Нестле" і чай . Здається нічого не забула )))
Ще раз дякую Оленочко за приємні подарунки !!!