шось не загрузився малюночок з пряничками. хмм. не пускає...потім загружу, бо в тихпряничках і ластівка є :)))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Чудові подарунки, Ластівко!!! І взагалі, всіх дівчат вітаю з подарунками. Сиджу і лікті кусаю, що прогледіла таку темку і не взяла участі у грі. Наступного разу буду уважніша. Може, хоч натякнете, коли наступна гра? На 8 березня чи ні?
Ой дівчата і я ж така роззява, прогавила !Надіюсь ми новачки -першачки все надолужимо! Я щиро вітаю всіх з гарненькими подарунками і піднесеним настроєм, а наша Ластівочка ну вміє все так розказати ТАЛАНТІЩЕ!! читаю її і все регочу
Може, хоч натякнете, коли наступна гра? На 8 березня чи ні?
Я думаю, що коли часто такі сюпризи робити, то дехто не то що похудає, а ще й ноги витягне :) Було б добре таку забавку на Паску організувати