lingrod, Іриночко, я дуже тішуся , що все тобі сподобалось. Користуйся на здоров"я, радуй нас і надалі своїми чудесними рецептиками, а цей подаруночок - це всього- навсього маленька подяка тобі за твою теплоту, твої золоті ручки. Дякую Богу, що колись все-таки відбулась зустріч наших форумлянок, з якої ми могли дізнатися одна про одну.Дівчата, чесно, я щаслива , що познайомилась з вами, , а з кимось- заочно знайомі.
Наташка, шо ти тут дякуєш ніби вже більш не здибаємся? Ти оно бери збирай гроші на море і спробуй хоч трохи бути чемною, щоб чоловік пустив тебе в таку даль. Мені там Лінгродка пляшку винна - казала на морі виставить, то я шо? сама пити буду?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
вибачай, Ластівко, але я вже трохи нечемна, мені Миколай приніс хворобу для моєї малої - вітрянку. Так що до літа треба виправляти свою поведінку, щоб на море їхати.
То не Миколай, то всьо винні москалі і комуністи. А вітрянка? Нічого, переслабує та й забудете. Всі діти через то проходять. Бажаю вам скорішого одужання і легкого протікання хвороби.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівонькиииии!!мій сьогодні пішов трохи скорше з роботи і приніс посилочку від Natalyadiva!!Я така довольна шо нуу!неможу передати!Я тут на камеру зняла, та диск незагружаэться шось, та я буду пробувати, ще і фотки зробила, та то з веб камери такі нездалі, шо там майже ніц не видно !! Отже розкажу шо там було Набір для кухні : рукавичка ,полотенце і тримачка 2 креманочки- надзвичайно гарні!!Дуже добре що нерозбились, а то легко були упаковані але файні, нема слів Солодкий новорічний подаруночок, там всякі всякі цукерочки Фульга ще, і папір для випічки,базилік, майоран, пудинги, порошок до печива, відкритка з привітанням Дуже велике спасибі тобі Наталю!!я не думала що буде стільки подаруночків!!Дякую за те ,що принесла у мою домівку святковий настрій та радість
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!