то ти розводиш мене, то просто співпало так. Але получилось добре!
я розвожу? та серйознішої за мене жінки на цьому форумі нема, в кого хоч спитай
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Так шо -серйозні жінки не шуткують? Самі фіглі від них і йдуть! Кажу так впевнено, (як художник-художнику),бо я теж рахуюся дуже серйозною жінкою.
поки нікого нема то ми трохи тут пофлудимо. От скажи мені чи ж то будь-кому вдасться взяти квиток на чатівку на один і той же поїзд з Волошкою та ще й у одному вагоні? Нє, таке буває?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатонька, дуже рада за всіх Вас))) Це дійсно неперевершені відчуття, це якась магія святкова... А головне що за час цієї гри з'явилось дуже-дуже багато посмішок, хвилювань, радості, сюрпризів, сліз радості, очікувань і так можна ще довго продовжувати. Дякую Волошці і Натонці за таку хорошу ідею! Адже незважаючи на те, що навколо нас є багато проблем, ми про все забули, ми почали радіти життю, а всі емоції допомогли нам відчути себе щасливими....
Мене також чекав сюрприз, але це буде трошки пізніше, не хочу розкривати таємниці...
Дорога форумчанко!!!! Оце встала я в суботу з самого раненька, та й полетіла на пошту, щоб відправити тобі посилочку. Думаю до Миколая прийде. Маю надію, що тобі вона сподобається, адже я вклала в неї часточку себе)))
Дівчатка , вітаю всіх з подаруночками ! Читаю тут , і в самої рот розтягується в усмішці від вуха до вуха ))) Хто би подивився збоку , здивувався б чо вона до монітора либиться ))) Скільки позитивних емоцій принесла ця гра , дякую всім хто приклав до цього руку !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
lingrod: ,Ластівочко! Я дуже рада за вас, за всіх нас! Бо святковий дух завітав у гості і до тих , хто відправляв, і до тих , хто отримав, і до тих, хто організовував це свято сердець!!! З наступаючими всіх!!!!
lana, сьогодні пробували Миколаєве морозиво. Смакота! ще раз дякую Миколаю.
Приємно і отримувати і відсилати подарунки.
Дуже переживаю чи сподобаються мої подаруночки. Старалася вкласти в них святковий настрій та часточку душі. Навіть написала листа, але в останню хвилину чомусь вийняла. Дуже переживаю.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Олюся, Дик я теж писала маненькі листи, щось теж ніц не кажуть. Видать кайфують, а я тут вже схудла з нервів і нікому не в голові. Хоч би сказали кому я там попалась Подарочок такий