Мила форумчанко, якщо посилка затримується - то моя. 4 дні назад "полетів" Віндовс", а адреса залишилась в ПП. Вчора вдалося зайти з мобільного і підглянуть адресу. Тож посилка вже поїхала Маю надію, що на Миколая поспіє. А сьогодні вже встановили нам і програму.
Шефова, а в тебе був вже Миколай чи ще десь блудить Україною?
Ше десь блудить певно.. Ніяк не може оприділитись, чи то на сани сідати чи на лодку, чи так.. пішки дойти... Та погода така дивна... Хоча.. може вже є картка в поштовій скринці, я нині свекруху посилала глянути, то шось вона так і не пішла... А я туди сама не лізу без дозволу
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Шановна форумчанко,якій прийде від мене Миколайко!!!Той миколай шось дуже того року заклопотаний,має купу турбот і роботи...Тай взяв помилково попутав першу букву в твоєму прізвищі Але адреса правильна Такщо,якшо ти почуєш подібне прізвище до свого,то не вагайся,то ТИ Тільки от я переживаю,щоб посилку назад не повернули ,тоді подарунок прийде на свята!Але все одно прийде,ти тільки дочекайся
Наташка, моя люба Наташка! Я отримала від тебе цілу купу подарунків!!!!!!!! Скільки ж то ти мені напакувала всього, так багато,ой-ой! Але, спочатку було повідомлення, і не одне! Прийшла з роботи в четвер ще ввечері, мама мені каже - сюрприз. Дивлюсь два повідомлення, ну -чому два? З форума - одно має бути(якби з форума). Та я й мовчу собі тихо тут, нікому нич не кажу. Але заснути не можу - ну як мала дитина. І шоб я щось таке конкретне думала? Та ні, але сон не йде, настрій чудовий, ніч. Ледве-ледве під рано лягла, а зранку кажу чоловіку - йдемо на пошту зразу. Варіант: можливо я дочекаюся суботи, щоб отримати посилку, відкинувся зразу сам собою. Шукала шляхи -вмовити чоловіка повезти мене на пошту, звідтам - на роботу, і щоб він іще встиг на свою роботу. Коротше кажучи, дісталася я тої пошти, зайшла разом з поштаркою, отримала свої пакуночки, та й кажу їй:- дайте мені ножа якогось - відкрити їх, бо на роботу з собою не понесу, а цілий день не витримаю- не знаючи що там і від кого. Відкрила на пошті, а роздивлятися ж біля них не буду , йду в машину. Ви би мене бачили: довольна, сміючись, з двома відкритими коробками, сідаю на заднє сидіння і розбираю то всьо, шукаючи листівку - треба ж взнати - від кого. Сюрпризи! Отак-то дівочки мої любі! Свято наближається!
А тепер - перегляд! Наташка приготувала для мене святкову новорічну серветку і прекрасного казкового Діда Мороза, цікаву книжечку про Святвечір, таку необхідну для мене формочку для кексиків (я про таку і не мріяла) "Київ вечірній" мої улюблені приправи (звідки ти знала, що я ними користуюсь найчастіше?) оце жовтеньке - це таке саше з карманчиками - дуже зручна штука. Не знаю, звідки Наташка знала, але я щось такого типу давно видивляюсь у ванну, так що якраз мені пригодиться воно. Вже висить на місті, напаковане всякими дрібничками. І ще там виглядає таке біле з кольоровим малюночком - то скатерть на стіл ( головне - звідки розмір відомо? ще ж ніхто в мене не був - загадка).Ще була листівка з гарними словами - в кадр не попала. Ось скільки всього я маю від моєї любої кореспондентки-форумчанки-подружки-господиньки-привітної-жіночки Наташки. Дякую тобі дуже-дуже. Всі твої подарунки вже стали мені в нагоді, всі пригодились. Всі вони зібрані для мене з душею і цю щирість ти змогла передати мені, я відчула її, мені дуже-дуже тепло і приємно від цього.
lingrod, так...я не зрозуміла...повідомлень було два чи два пакунки?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Але ж ви пам"ятаєте -що був і другий пакет? Оце для мене був справжній сюрприз! По-перше - не очікувала, по-друге - приємно отримувати подарунки в будь якому віці, хоч навіть і не заслуговуючи їх, по-третє - мені тепер ніяково, по-четверте - так добре, що ми все ж таки зустрілись в цьому житті! по-п"яте - дякую в голос - без дозволу відправника, по-шосте - просто мене переповняє радість, і це вже сутку! Зауважте!
Показую: футболка української тематики ( знову ж таки - мій розмір), фартушок, цукерки і святкова листівка від Миколая!
Дякую тобі, Миколайчику-Ластівко, ти дійсно, вмієш створити свято!
lingrod, О, файно :) Тішусь, що вдалось зробити сюприза несподіваного. Сиджу тут і либа від вуха до вуха Шо ти кажеш тобі невдобно? То ж не дурно, то все з підтекстом: тепер з тебе пляшка. Футболка власного виробництва. Бачила б ти як я намагалась вгадати з розміром Прикладаю на свої цицьки та й думаю: більшу чи меншу? А дівки в магазині дивляться і кажуть: Павлівна, нашо вам тої футболки, трохи не сезон))))). Фартушок тобі виданий тож для кухні, сльози-соплі не витирати, чула?
ага...ще тут маленька репліка: ви зауважили. що я домовилась з ужгородською поштою, щоб подарунки одночасно принесли? Во-во, профсоюз може все, щоб знали!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого