Ось як я цього року на свята своїх гостей приймала
Калли зі сиркасалат з плавленого сирка(плавлений сир,яйце,майонез,часник) за горнути у пластинку сира "хохланд" так,щоб утворилась калла,в середину втиснути шматочок помідора,або моркви
Корзинки з хроном і Капельки з морепродуктамив корзинках:рівні пропорції ковбаси копченої,шматочок вареного мяса(в мене куряче),твердий сир,все заправити білим хроном+майонез.Гостроту салату за смаком регулювати кількістю хрону
В капельках:мариновані морепродукти,свіжий помідор,зелена цибулька,лимонний сік,оливкова олія
Салат"Піря"2 курячих четвертинки відварити з приправами,остудити і порвати на скибочки; 5 яєць розбити вилкою+3 ст.лож. майонезу+3 ст.лож.муки,сіль до смаку,все перемішати і пожарити блінчики.Остудити і порізати соломкою; пожарити 1 середню цибулину до золотистого кольору.Все перемішати і заправити майонезом+зелень петрушки.
А далі без рецептів,просто покажу чим пригощала гостей
мясне асорті
овочеве асорті
скумбрія маринована і оселедець
італійські оливки
а також на гаряче лангусти і бульйон!