Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 ВСЯКІ СМАКОЛИКИ:), Мої улюблені рецепти!
lingrod
4 листопада 2010 20:21
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Марічко, і я тебе вітаю, бажаю тобі натхнення і нових творчих ідей, які ти будеш втілювати на кухні і нас пригощати. wink

Перейти на початок сторінки
Solka
4 листопада 2010 20:55
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Марічко, приєднуюсь до вітань! Бажаю гарного настрою та натхнення!

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
мари4ка
4 листопада 2010 23:19
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівчатонька всім щиро дякую за побажання,буду завжди рада вас пригощати!!!

Повідомлення відредагував мари4ка - 4 листопада 2010 23:32
Перейти на початок сторінки
мари4ка
4 листопада 2010 23:31
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Щука в сирно -гірчичному соусі


Філе щуки -1,5 кг
молоко-0,5 л
сир твердий(будь-який)-200 гр
сметана-300 гр
гірчиця гостра-2 ст.лож.
гірчиця французька(в зернах)-3 ст.лож.

Філе порізати на порційні куски,і замочити у молоці з гострою гірчицею на 30-40 хв

Вимочену рибу витягнути,просушити,посолити і поперчити.Бритванку змастити олією,на неї викласти рибу.Сир потерти на дрібній терці і змішати зі сметано і гірчицею в зернах.Тим соусом залити філе

запікати 30-40 хв,при темп.180 градусів

СМАЧНОГО!!!

Рецепт взяла з журналу "Світ рибалки"
Перейти на початок сторінки
мари4ка
4 листопада 2010 23:43
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Салат Вітамінний


1 капустина(вагою з 1,5 кг)
1/4 частина червоного сирого буряка(невеличкого,розміром з кулак)
1/4 частина яблука(великого)
1 середня морквина
дрібка солі(до смаку)
1 ч лож. цукру
1 ст.лож оцту(хто любить кисленьке,можна 2 лож.)
Капустину посікти,посолити і добре вимяти.Буряк і моркву потерти на терці з дрібними отворами+до капусти.Яблоко потерти на терці для п"юре і також відправити до капусти.Додати цукор,оцет,все добре вимішати і дади постояти 15-20 хв.
Смачного!!!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 5 листопада 2011 03:21
Перейти на початок сторінки
vika
5 листопада 2010 10:25
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Марічко, вітаю з відкриттям нової темки. Бажаю гарного настрою, натхнення та бажаних гостей.
Перейти на початок сторінки
Наташка
5 листопада 2010 13:20
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 262
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 420
Реєстрація: 2.02.2010

ICQ:--

Бали: 613
Марічка, вітаю!!!
Твою сторіночку дуже приємно читати! Бажаю тобі творчого натхнення!
Перейти на початок сторінки
Олюся
5 листопада 2010 20:48
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Марічка, вітаю з відкриттям теми. Натхнення, наснаги і смачних рецептів.

Повідомлення відредагував Олюся - 5 листопада 2010 20:49
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
лідуся
5 листопада 2010 20:57
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 27
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 60
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 247
Марічко Вітаю з відкриттям нової теми. Бажаю щоб все що задумала- збулось.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
8 листопада 2010 23:26
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ЛАНГУСТИ


відварити листя капусти,як на голубці,розрізати на 2 частини,відрізаючи твердий черешок

приготувати фарш:0,5 кг мяса(будь-якого,в мене свинина)помолоти,посолити ,поперчити до смаку і додати 200грам твердого сиру(будь-якого)(сир потерти на тертці з великими отворами,або порізати на дрібнесенькі кубики).Все добре вимішати

накладати на листок(приблизно 1 повну чайну ложку) і завернути листом так,щоб утворився квадратик.Бажано закрити зі всіх боків,щоб під час жарення не витікав сік!!!

Лангуст трохи приплюснути,щоб був тонкий і добре зміг прожаритись

лангусти обволікти в муці,мачати в збите яйце і жарити як відбивні на олії!

Смакота!!!Спробуйте не пошкодуєте!!!

Повідомлення відредагував мари4ка - 8 листопада 2010 23:29
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100