ЛАНГУСТИ
відварити листя капусти,як на голубці,розрізати на 2 частини,відрізаючи твердий черешок

приготувати фарш:0,5 кг мяса(будь-якого,в мене свинина)помолоти,посолити ,поперчити до смаку і додати 200грам твердого сиру(будь-якого)(сир потерти на тертці з великими отворами,або порізати на дрібнесенькі кубики).Все добре вимішати

накладати на листок(приблизно 1 повну чайну ложку) і завернути листом так,щоб утворився квадратик.Бажано закрити зі всіх боків,щоб під час жарення не витікав сік!!!

Лангуст трохи приплюснути,щоб був тонкий і добре зміг прожаритись

лангусти обволікти в муці,мачати в збите яйце і жарити як відбивні на олії!
Смакота!!!Спробуйте не пошкодуєте!!!