Дівчатонька,дякую,дякую і ще раз дякю,що заходите в гості
Цитата: Irenka
а випічкою що не здивувала?
Та,як без випічки? То мене би певно не зрозуміли мої гості
Королівський250 гр маргарину
250 гр цукру
3 ст.л.сметани
4 жовтки
1 пач.розпушувача
борошна скільки забере тісто,для розкачування!
300 гр. горішків
300 гр. ізюму
Тісто розділити на 4 частини і розкачати.Виложити в бритванки.Бритванки не великі,приблизно 30/40 см.
Тісто змастити кислим варенням(бажано смородиновим)
горішки пожарити,подрібнити і посипати на тісто
ізюм(запарений) також посипати на коржі
білки збити з 300 гр. цукру і помасти ними коржі.Випікати 10 хв при темп.200 градусів,а потім ще 20-30 хв,при темп 170 градусів
Крем:200 грам масла+300 грам вареної згущенки+3 ч.лож.розчинної кави розведеної в 2 ст.лож. гарячої води
Слойка яблучна200 гр. моргарину
200 гр. сметани
4 жовтки
1 ч.лож. розпушувача
1 ст.лож оцту
1 ст.лож.води
1 ст.лож. горілки
з стак муки(може піти трохи більше)
Замісити тісто,поставити на ніч в холодильник.
700 грам яблук почистити,порізати дольками і засипати цукром на 1 год,потім проварити до помягшення(приблизно 10 хв)
Білки,що залишились, збити з 300 гр цукру
Розділити тісто на 6 частин.Розкачувати кожну частину,класти в бритванку(30/40)
класти шар яблук,а на них білки і зверху знову шар розкачаного тіста.Випікати при темп 200 градусів 30 хв
Крем:200 грам масла+ 300 грам вареної згущенки.Або можна ще заварний!
Смачного!