Піцца КапрічозаТісто:
50 грам дріжджів
1 ст. лож цукру
100 грам маргарину
100 грам сметани
100 грам води
1 ч.л. лож солі
мука
Дріжджі розімяти вилкою+цукор і залишити на 10 хв,щоб вони потекли. Потім +сметану,воду ,розтоплений маргарин,сіль,муку і замісити тісто..Муки скільки забере тісто.Тісто повинно бути мягше ніж на вареники.
Начинка:
300 грам помідорів
3 зубсики часнику
30 грам олії
400 грам ковбаси
400 грам моцарели(можна бринзу)
чорні оливки-100 грам
капери(якщо є),50 гр
листочки базиліку(можна сушений)
На розкалену олію кинути часник і прожарити до золотистого.Помідори почистити від шкірки,порізати кубиками і викинути в гарячу олію,протушити+сіль+капери до смаку.
Тісто розділити на дві частини(вийде дві піцци),розкачати товщиною 0,7 см і помастити соусом з помідорів.Потім виложити ковбасу,оливки і шматочками порізаний сир(не потертий).Зверху покласти свіжий базилік,якщо нема,то засипати сушеним.
Пекти піццю в дуже гарячій духовці 220 градусів10-15 хв