Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 листопада 2010 15:27
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
На великому базарі є такий металічний ''ангар''попри дорогу біля Збруча(навпроти банку). Там два ряди і з одного посередині є вихід на лотки. Звернувши ліворуч передостанній (здається) лоток зліва (там є всі пекарські витребеньки + чаї , коржики, какао, згущонки і т.п....). Отам беру барвники, посипки, перлинки...
Ото пояснила, може зрозумієте... laughing

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Soni
18 листопада 2010 15:29
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Все зрозуміла, там чаї і каву купувала завжди, велике Вам спасибі, тепер, вибрати час і поїхати закупитись, бо руки сверблять вже щось спекти. Наробила з айсінгу фігурок, хочу кудись пристроїти
Перейти на початок сторінки
нетік
18 листопада 2010 15:32
Повідомлення #63


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
хочу спитати у Саші. як себе поводить шоколадна мастика в роботі? чи можна до неї додавати фарбники і на якому етапі? які вироби з цієї мастики тверді чи м"які? як довго зберігаються вироби і мастика? може питання і дурні, але хочу пробувати робити, то й питаю що цікавить. наперед вдячна.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 листопада 2010 15:43
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: нетік
хочу спитати у Саші. як себе поводить шоколадна мастика в роботі? чи можна до неї додавати фарбники і на якому етапі? які вироби з цієї мастики тверді чи м"які? як довго зберігаються вироби і мастика? може питання і дурні, але хочу пробувати робити, то й питаю що цікавить. наперед вдячна.


Нетік, Шоколадна мастика в роботі - супер:) твердість залежить від кількості пудри (ну це як завжди) але я трохи не домішую, і кладу в холодильник на ніч, на другий день уже майже й домішувати не треба:)
Фарбую я уже готову мастику, відщипнула шматочок, скільки треба і фарбую, спочатку у мене були Украсовські фарби сухі, а зараз я крута:) бо отримала американські, то там взагалі однієї краплини вистачає.
Як довго зберігаються сказати не можу, але в мене лежать невитребувані квіти уже десь із місяць в холодосі, то їстівні, і вигляд не втратили.
Рекомендую робити за рецептом, який я писала Каті (gutka) :
100 грамів шоколаду (будь-якого)
розтопити у мікрі із 1 ст. л. молока та 1 ч. л. масла. (можна на водяній бані)
Додати 100 грамів мармишок, підігріти, щоб вони збільшились в об"ємі.
Додати пів стакана цукрової пудри, добре вимісити, додаючи ще пудру. Як ще не густе, але вже не липне до рук, замотати в плівку та покласти на ніч до холодильника:)
Удачі:)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 листопада 2010 15:45
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: нетік
хочу спитати

Наталю, а Ти не пробувала мастику з сухого молока і згущонки? А то я вчора робила і шось мені не вийшло...м*яка була, рвалась,фігурки не тримали форму...я вже й місила довго...

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 листопада 2010 15:48
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: galina27
дівчатка підкажіть як можна зробити таке диво)))))))) це напевне не з мастіки я так розумію. це знайома замовляла на день народження синочків у Криму.

galina27, торти оздоблені білково-заварним кремом:) це точно, а зверху покриті декоргелем- це оте блискуче:)
Робити все це дуже просто, у нас в темах є багато майстер-класів, які тобі допоможуть:)
Перейти на початок сторінки
нетік
18 листопада 2010 16:19
Повідомлення #67


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Volo-shka, 86a0
дуже дякую за пораду wink . надіюсь, що найближщим часом покажу результат.
Цитата: Natalyi
пробувала мастику з сухого молока і згущонки?

пробувала, але результат негативний. скільки б не підмішувала пудри а все липло і не можливо було щось з цього зробити angry . не підійшло мені, значить не моє.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 листопада 2010 16:55
Повідомлення #68


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Natalyi, а мені подобається на молоці і згущонці)))
Зараз он її якраз замішую, тільки замість молока Малютку взяла без цукру smile Мені вона дуже подобається, в сто раз більше ніж з зефірів))) Навіть ота Жанна Зубова, ну та, шо самі модні торти пече то вона пише, що використовує тільки молочну і желатинову мастіки. Желатинову я раз пробувала і нічо не вийшло, але то видно не мій день був, буду ше якось пробувати при нагоді smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galina27
18 листопада 2010 20:49
Повідомлення #69


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Volo-shka
galina27, торти оздоблені білково-заварним кремом:) це точно, а зверху покриті декоргелем- це оте блискуче:)Робити все це дуже просто, у нас в темах є багато майстер-класів, які тобі допоможуть:)

дуже дякую за відповідь але таке я точно не подужаю))))))
а ще підкажіть будь- ласочка як зробити айсінг щоб, наприклад крила метелика були догори, бо я щось неможу зрозуміти. вибачайте за дурні запитання))))
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 листопада 2010 21:38
Повідомлення #70


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: galina27
крила метелика були догори
на файлик і у відкриту книжку, в центр, краї книжки підперти чимось smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 15:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100