Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
14 грудня 2011 08:32
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Дівчата, як правильно додавати фрукти до кремів? Я хочу додати замороженої клубніки до сирного крему, так не знаю як правильно. :no:
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
14 грудня 2011 08:40
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
І ще одне запитання: у мене зявилося перше замовлення, хочуть тортик на 2 кг. Так я думаю, в якій формі спекти краще? Має бути бисквіт з сирним кремом. Планую пекти в формі 26 діаметром. Чи це првильно?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 грудня 2011 08:43
Повідомлення #323


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Іриска,
Я морожену клубніку ще не пробувала, може щось дівчата підкажуть.
А морожену вишню часто використовую. Розморожою, заливаю коньяком або спиртом. Якщо викладаєш просто слой вишень, то їх треба класти зразу на корж - щоб впиталась зайва рідина. А якщо хочеш у крем, то я зціжую вишні через сито, і злегка притрушую пудрою, а потім вимішую у крем. Тоді крем не береться водою, не зріджується.
Так само чиню і із концервованим персиком чи абрикосами.
Додавала таким чином до трюфельного крему, шарлоту, сирного, заварного на жовтках та ін.
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
14 грудня 2011 13:01
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Цитата: Іриска
Планую пекти в формі 26 діаметром. Чи це првильно?

D-26см:якщо покривати мастикою,то вийде десь біля 3 кг.Треба форму D-21см
Перейти на початок сторінки
наталька
14 грудня 2011 13:36
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Volo-shka
Так само чиню і із концервованим персиком чи абрикосами.

поясни докладніше, наптриклад я хочу зробити масляний, пудинговий чи сирний коем, то я повинна добре відцідити персики чи абрикоси, порізавти їх на кусочки, і перед тим як додавати у готовий крем перемішати у пудрі щоб непускали більше соку, я правильно теба зрозуміла

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
14 грудня 2011 13:41
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Volo-shka,
Цитата: kristi_sk
Треба форму D-21см

Дякую за корисні поради, і щоб я без вас усіх робила?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 грудня 2011 13:54
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
наталька,
все ти правильно зрозуміла)))
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
14 грудня 2011 14:00
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
Дівчатка порадьте будь-ласка як правильно зробити щоб мастика переходила плавно з одного кольору в другий, мені треба з білого в зелений
Перейти на початок сторінки
нетік
14 грудня 2011 15:19
Повідомлення #329


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Oksana_sx
мені треба з білого в зелений

тут лиш один вихід, фарбувати готовий виріб.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
14 грудня 2011 15:29
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
нетік дякую за відповідь, я в принципі тоже десь так думала
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 23:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100