Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Торт " Портмане" Вага 3 кг, в середині коржі від Робсона без какао і один з какао + заварний крем з персиками, оздоба з мармишкової мастіки, портмане, шоко- мастіка.
Торт "З жовтим бантом" Вага 4кг. В середині бісквіти: класичний і коричневий, пудинговий крем+персики. Покритий ММ. Бант з шоколадної мастики. Так як цей торт був на дитяче свято, то до нього ше були кедики....
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Тортик для коліжанки на день народження робила - фото друковане на цукровій основі - замовляла у Львові - 90 грн. В середині шоколадний бесквіт з шоколадним кремом і зефіром. Тут бачила такий торт назвали "Зуби негра" :)