Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
а за яким саме рецептом робиш ШМ і який шоколад додаеш до мастіки?
За рецептом від Волошки, в майстер-класах Нетік показала покрокове приготування. А шоколад саме краще брати Міленіум. Я брала білий Міленіум, мастика одне задоволення, не липне ні до рук, ні до стола. А чорного Міленіуму не було, то взяла від Корони, липне страшно, і олією стіл змащувала і крохмаль підсипала, намучилась страшно.
Натонька, дуже гарна ідея оформлення, та ти інші і нероби, та найбільше вразили кольори, блакитний і чорний, це щось, то з американських гелевих барвників, чи готова мастика, одним словом неперевершино, так тримати!МОЛОДЕЦЬ!!!!!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
я уявляю яка вона була задоволена,торт дуже гарний!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
блакитний і чорний, це щось, то з американських гелевих барвників, чи готова мастика
блакитний то до речі з дешевих російських барвників. Маю багато всяких різних, навіть не знаю коли то все використаю)) А чорний колір то покупна мастіка.
Дякую всім за коментарі, і можна сказати, що я перший раз довольна тортом, як і всередині так і зверху. Певно мені на користь пішла відпустка
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
я перший раз довольна тортом, як і всередині так і зверху.
Ну ти даєш!!!!! Я вже скільки часу заглядаюсь на твої шедеври, а вона недовольна!!!!! Та ти ще тортиків двадцять тому назад заставляла милуватися своїми витворами!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Natalyadiva Дуже дякую за пораду. Я на вашому (чи то вже і нашому ) сайті не так давно і ще, нажаль, не все переглянула чи не могла б ти ще підказати в якій підтемці тут знаходяться майстер-класи .
Привіт всім! То звичайний "тортик з квіточками) -швиденько робила , хотіла спробувати салатовий колір, а вийшов "непонятний"... Всередині бісквіт + вершковий крем легенький.Вага 1.4 кг , ММ.