Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчатка, перший раз оформлювала торт мастикою. Робота з нею для мене щось чарівне, думала не получиться. В середині "Поль Робсон". Пекла татові на день народження.
торт для свекрухи "Метелики" в середині "Чудо на яйцях", Апельсиновий бесквіт з консервованими мандаринами, крем сметанковий заварний, покривала шокомастикою. p.s. вибачайте за робочий безлад, дуже поспішала
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Дівчатка всім дякую за плюсики, всередині коржі від спартака, крем заварний від Славочки з консерв. персиками. Дуже хотіла зробити такий тортик, прада просиділа коло нього до 4ї год ранку.
Вага 3 кг, в середині Поль Робсон з кавовим кремом і в прошарку замість ізюму вишні. Замовникам дуууже сподобалось, казали навіть на їх смак краще ніж з ізюмом. Оздоба з мармишкової мастіки , прикраси і бант шоко-мастіка.