А це я пекла на день народження чоловікові (фантазії не дуже вистачило, та й як завжди хотіла одне, а вийшло зовсім інше - "сапожник без сапог")
Це на роботу "
Святковий"Вага 2,5 кг. Всередині кокосовий бісквіт+ суфле Пташине молоко. Зверху мастика із маршмелоу та молочного шоколаду, оборки із білкового-заварного, квіти - мармишки.
А цей для домашнього поїдання:)
"Все тільки починається"Вага 6 кг. Нижній ярус - ПольРобсон+ шоко-мастика. Верхній - шоколадні коржі + крем із ПольРобсона.
Наче й 100 грамів ще не пила, як фоткала, а фото якесь не чітке вийшло:)
Ще забула подякувати Натоньці за рецепт шоколадних коржів - справді дуже шоколадно і дуже смачно