Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
, Торт "Палаючі серця" Для коханого чоловіка на Миколи!!)) Всередині бісквітні коржі,масляно-пудинговий крем з кавою і коняком!А забула ще вишеньки в прослойці!!Коли розріжу покажу має бути цікаво,в середині тортик дуже кольоровий!!!))НУ,що не зробиш для коханого чоловіка!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Забула написати!!Хоча вчора писала!Серця з вишневого желе ще дадавала 1ч.л желатину і менше води на інструкції писало 500мл я давала 400мл.Желе вилити на деко застелене харчовою плівкою,змащеною олією в мене Олейна,вона ж без запаху!!))Коли застигне вирубками вирізати потрібні форми.До пластмасових трішки липне треба також змастити олією,а от до нержавіючих зовсім не липне.Дуже швидко,як на мене гарно ,ну і смачно!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!