Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
Solka
27 квітня 2011 22:30
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Нетік, солодощі чудові, і дуже смачні! "Фантазія" - смакота, це класно, коли вмієш вдало поєднати інгредієнти і приготувати щось своє, особливе та унікальне! Супер!!!!!

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
нетік
4 травня 2011 13:38
Повідомлення #272


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Шоколадні кекси з сирною кулькою


Для сирних кульок
200 гр сиру
2 жовтки
3 ст л цукру
5 ст л кокосової стружки
1/2 ч л соди

Все ретельно перемішати.

Для тіста
1 яйце
2 білки
8 ст л муки
8 ст л цукру
8 ст л сметани
8 ст л олії
4 ст л какао
50 гр шоколоду
щіпка солі
щіпка лимонної кислоти
5 горіхів
Все ретельно вимішати.


Складання у форми:
кладемо чайну ложку тіста

на нього кладемо сирну кульку

і зверху накриваєм знову тістом.
Пекти при температурі 200, 25-30 хвилин.

Охолоджені кекси можна полити шоколадом.
Рецепт з сайту SMAK.ua

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
5 травня 2011 17:18
Повідомлення #273


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Пляцок "Багач"


Для білого тіста
1 ст цукру
2 яйця
8 ст л топленої маргарини
10 ст л пареного молока
1 пачка ванільки
1 ст л амоняку
3 ст муки


Для макової паляниці
1 ст л меду
1 ст цукру
5 яїчок
150 гр топленої маргарини
2 ст меленого маку
1 ст л крохмалю
2 ст л муки(повні)
1 ст л порошку до печева
4-5 яблук

Для сирної паляниці
1 кг сиру
7 яєць
400 гр цукру
150 гр масла
2 ст л манки
2 ст л крохмалю
1 ст л порошку до печева
ізюм

Крем
6 жовтків
0,5 л молока
2 ст цукру
1 ст л крохмалю
ванілька
400 гр масла

Приготування
Для білого тіста: яйця збити з цукром. Додати молоко і розтоплений маргарин, добре вимішати. Додати сухі інгредієнти і замісити тісто. Розділити на 3 частини. Розкачувати на дошці тонкі паляниці і пекти.

Для макової паляниці: Жовтки розтерти з цукром, додати мед, маргарин і добре розтерти. Додати збиті білки і вимішати. Додати сухі інгредієнти і вимішати. На бляшку розкласти порізані дольками яблука, зверху на них викласти макове тісто. Пекти 40-50 хвилин.

Для сирної паляниці: сир перемолоти, додати жовтки, розтоплене масло,манку, крохмаль, порошок до печева і все добре вимішати. Білки збити з цукром і викласти до сиру, перемішати. Додати ізюм і вимішати. Пекти 1 годину.

Для крему: жовтки збити з молоком і поставити на вогонь. Крохмаль змішати з цукром і ванількою. Коли полоко почне кипіти, всипати по трошки суху суміш і постійно помішувати. Варити до легкого загустіння. Масло збити в пухку масу і додати по трошки заварений охолоджений крем.

Складання:
Біла паланиця+крем+сирна паляниця+крем_біла паланиця+крем+макова паляниця+крем+біла паляниця.
Прикрасити за бажанням.

Повідомлення відредагував нетік - 5 травня 2011 17:20
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
5 травня 2011 18:34
Повідомлення #274


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
нетік,
йой такий багатий пляцок!Треба переписати.Рецепту не прочитала.Але побачила і закохалась!!!
На яку форму розрахований!!???

Повідомлення відредагував uliana_y - 5 травня 2011 18:43
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
5 травня 2011 18:44
Повідомлення #275


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
О прочитала вже рецепт!!!То точно багач!!!!!Ну дуже багатий пляцок!!!!Думаю ,що і смачний!!!Треба татові на ДН спекти!!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
semurko
5 травня 2011 21:05
Повідомлення #276


Молода господинька
  • 34

Репутація: 116
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 259
Реєстрація: 2.05.2011

ICQ:--

Бали: 652
Наталя. Щойно закінчила проглядати всі ваші рецепти у цій темці. Чесно кажучи ви мене приємно здивували своїм вмінням готувати такі шедеври. Я хочу побажати вам, щоб ваш кулінарний талант не згасав, а лише процвітав. :m05004:

--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
5 травня 2011 21:30
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Нетік твої пляцки всі супер а особливо сподобався останній Багач. Обовязково якось спечу дуже вже він на фото апетитний і гарний.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 травня 2011 21:37
Повідомлення #278


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Такий гарний, такий багатий, такий високий пляцок!!!!! СУПЕРР!!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
5 травня 2011 21:52
Повідомлення #279


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дякую дівчата, що заходите на мою сторіночку. :what: Мені дуже приємно шо ви знаходите для себе щось підходяще!!! :wink:
Цитата: uliana_y
На яку форму розрахований!!???

це на форму 30/40, досить великий пляцок.
semurko, дякую, мені дуже приємно що вам сподобалось!!! :a0a:

sunnygirl,
Natalyadiva,
дякую дівчата за похвалу, пляцок багатий і смачний, всі хто його скуштували незалишились байдужими до нього, тож пробуйте, надіюсь і вам до смаку підійде!!! :3fb:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
vika
6 травня 2011 09:17
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
"Багач" справжній багач. Пляцок супер ,дуже апетитний.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 07:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100