Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
oksenya75
20 квітня 2011 12:31
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Нетік, у мене питання: ти у гавайському пляцку в рецепті дала тісто коричневе на дві паляниці чи на одну?
Перейти на початок сторінки
нетік
20 квітня 2011 14:02
Повідомлення #262


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: oksenya75
тісто коричневе на дві паляниці чи на одну?
якщо на форму круглу 27- то є два коржі. А якщо на великий пляцок то получається одна паляниця і тоді кокосову треба робити подвійну порцію.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
20 квітня 2011 14:31
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Дякую, Наталю!!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
26 квітня 2011 20:28
Повідомлення #264


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
СНІКЕРС (різновид)

форма 30/40. стакан 250гр.

паляниця
4 білки + 4 жовтки
1 ст. цукру
1 ч.л. амоняку
1 ст сметани
1 ст муки
1 ст.л. какао
1 ст сухого меленого маку
1 ст різаних горіхів

середина
0,5 л вареної згущонки
500 гр масла
350 гр коричневого крекеру (можна вершковий)
100 гр шоколаду
300 гр арахісу

крем
0,5 ст води
1 ст цукру
1 ст.л. муки
2 ч.л. кави
300 гр масла
або:
400 гр масла
1 банка сирої згущонки
2 ч.л. кави

Приготування
для паляниці збити білки з цукром, по одному додати жовтки. Амоняк розвести в сметані. Муку, какао змішати. Всі частити з"єднати і розмішати до однорідності. До одної паляниці додати мак, до другої горіхи.
для середини масло збити до пухкої маси, додавати по трошки варену згущонку і продовжувати збивати. Додати розтоплений шоколад і ще трохи збивати. Тоді додати порізаний арахіс і поламаний на кусочки крекер. Все добре вимішати.
для крему з води, цукру, кави, муки заварити крем. Масло збити і поступово додавати охолоджений заварний крем.(можна замінити маслом+згущонка+кава)
Складання
паляниці змастити кремом. На одну викласти середину, розрівняти і покласти на неї другу паляницю, перевернувши кремом до середини.
Прикрасити за бажанням!!!

Повідомлення відредагував нетік - 16 січня 2012 23:30
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
26 квітня 2011 20:58
Повідомлення #265


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
"Фантазія"


форма 30/40. стакан-250гр
Тісто:
300 гр маргарини
2 яйця
225 гр цукру
500 гр муки
75 гр какао
18 гр порошку до печева
Сирна начинка:
800 грам сиру
6 яєць
1 ст цукру
2 ст.л. крохмалю
50 гр масла
Макова начинка:
2 ст маку
2 ст цукру
2 яйця
1 ст. л. масла
Шоколадний пудинговий крем.

Для тіста: маргарин розтерти з мукою

додати яйця, цукор, какао, порошок до печева і замісити тісто.

Для сирної начинки:
сир перемолоти. Додати яйця, розтоплене масло, крохмаль, цукор і все добре перемішати

Для макової начинки:
мак запарити. Коли вистигне терти в макітрі. Додати цукор, яйця і масло(нетопити) і добре розтерти в макітрі

Тісто розкласти на бляшку

вилити на нього сирну начинку

ложкою по ній викласти макову начинку

Пекти до готовності приблизно 45-55 хвилин

Охолоджені коржі перемастити пудинговим кремом.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
26 квітня 2011 21:24
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Наталочко! :3fb:
Твої пляцки-справжні витвори мистецтва,такі шикарні ,смачнющі!
Тільки на снікерс ..я...заглядала. :smile: .,а тут ...вже новий пляцок з"явився-"Фантазія"..,да ще такий апетитний! :winked:
Дякую за чудові ,прекрасні рецепти і Твою невичерпну творчу фантазію! :a0a:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 26 квітня 2011 21:25
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 квітня 2011 23:18
Повідомлення #267


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: нетік
"Фантазія"

Оригінальний пляцок!!! Звідки рецепт?
Перейти на початок сторінки
нетік
26 квітня 2011 23:51
Повідомлення #268


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Майя Шутенко, дуже дякую за гарні слова!!! Мені завжди приємно читати похвали, просто крила виростають і хочеться ще працювати!!!!!

Цитата: Ірка-Шкірка
Звідки рецепт?
:feel: я сама його скомбінувала, пробувала, бо немогла знайти рецепту який би мені сподобався з такими складниками....от і получилось те що хотіла.... :request:

Всім дякую за похвали і плюсики.... :a0a:

Повідомлення відредагував нетік - 26 квітня 2011 23:52
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lana
27 квітня 2011 06:40
Повідомлення #269


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
Як завжди, божественно!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
27 квітня 2011 09:11
Повідомлення #270


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
lana,
дуже дякую!!! :a0a:

А ще пекла Переплетений від Натоньки. Тільки він з моїми видозмінами. Горіхів немала, то замінила кокосом з білками. І в середину недавала білої паляниці. Крем в мене пудинговий з кокосовим смаком. Дуже гарно все получилось.


Натонько дуже дякую за рецепт, супер!!! :a0a:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 04:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100