СНІКЕРС (різновид)
форма 30/40. стакан 250гр.
паляниця4 білки + 4 жовтки
1 ст. цукру
1 ч.л. амоняку
1 ст сметани
1 ст муки
1 ст.л. какао
1 ст сухого меленого маку
1 ст різаних горіхів
середина0,5 л вареної згущонки
500 гр масла
350 гр коричневого крекеру (можна вершковий)
100 гр шоколаду
300 гр арахісу
крем0,5 ст води
1 ст цукру
1 ст.л. муки
2 ч.л. кави
300 гр масла
або:400 гр масла
1 банка сирої згущонки
2 ч.л. кави
Приготуваннядля паляниці збити білки з цукром, по одному додати жовтки. Амоняк розвести в сметані. Муку, какао змішати. Всі частити з"єднати і розмішати до однорідності. До одної паляниці додати мак, до другої горіхи.
для середини масло збити до пухкої маси, додавати по трошки варену згущонку і продовжувати збивати. Додати розтоплений шоколад і ще трохи збивати. Тоді додати порізаний арахіс і поламаний на кусочки крекер. Все добре вимішати.
для крему з води, цукру, кави, муки заварити крем. Масло збити і поступово додавати охолоджений заварний крем.(можна замінити маслом+згущонка+кава)
Складанняпаляниці змастити
кремом. На одну викласти
середину, розрівняти і покласти на неї другу паляницю, перевернувши кремом до середини.
Прикрасити за бажанням!!!